<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
palut
|
Předmět: malá britka Přitlapkováno: 10. 2. 2012 21:35:22 |
|
|
Ahoj, mám doma víc jak roční britku, ale zdá se mi, že je menší vzrůstem. Známí mají britku o půl roku mladší, než je moje a je 1x tak velká...Nevíte někdo, vyroste ta moje ještě? Baští celkem v pohodě, je akorát - žádný tlouštík a kastraci měla provedenou v 9. měsících. Jinak je v pořádku, aktivní a spokojená...Díky moc za odpověď, Pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: malá britka Přitlapkováno: 10. 2. 2012 21:40:59 |
|
|
palut napsal: | Ahoj, mám doma víc jak roční britku, ale zdá se mi, že je menší vzrůstem. Známí mají britku o půl roku mladší, než je moje a je 1x tak velká...Nevíte někdo, vyroste ta moje ještě? Baští celkem v pohodě, je akorát - žádný tlouštík a kastraci měla provedenou v 9. měsících. Jinak je v pořádku, aktivní a spokojená...Díky moc za odpověď, Pavla |
No ono záleží na tom co to je malá britka,napište alespoň kolik váží.Britské kočky jsou dospělé ve třech letech.Kočičky jsou menší než kocouři.
BBLMM |
|
|
Odpovědět
|
|
palut
|
Předmět: malá britka Přitlapkováno: 10. 2. 2012 21:51:44 |
|
|
Váží 4,5 kg, třeba je to normální, nechci zbytečně "plašit"... |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: malá britka Přitlapkováno: 10. 2. 2012 21:52:29 |
|
|
Stejně jako nejsou všichni lidé stejně velcí, nejsou ani kočky. Podívejte se do Kočkoalb a galerie tady na webu a zjistíte, že některé britky jsou kulaté, některé hubenější, některé větší, některé menší ... není na tom nic divného, prostě genetika a v některých případech třeba i větší nebo menší chuť k jídlu, případně i to, jestli je kočka či kocour chovný (bývají mohutnější), nebo na mazlíka a kastrovaní.
Vůbec bych se tímhle "zdáním" netrápila. Hlavní je, že je spokojená a zdravá
P.S.: Ta váha je úplně normální. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: malá britka Přitlapkováno: 10. 2. 2012 22:29:58 |
|
|
palut napsal: | Váží 4,5 kg, třeba je to normální, nechci zbytečně "plašit"... |
Naší Barunce bude 5 roků a také váží kolem 4,5kg,a vůbec mi nepřijde malá,je ale poloviční než Matěj který je delší a vyšší,ale dost hubený:-).Takže být váma,tak jsem v klidu:-).
BBLMM |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 2. 2012 16:12:30 |
|
|
Mám CHS britek a 4,5 kg je zcela normální váha. Dvě z mých koček mají měně než 4 kg a za těch 15 let co se chovu tohoto plemene věnuji prošlo mou CHS už více koček a jen dvě z nich měly více než 4,5 kg. Dokonce i můj chovný kocour má sotva 5 kg. |
|
|
Odpovědět
|
|
|