<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
EarlBohemia
|
Předmět: Mezinárodní výstava koček Star Show Diplomat Praha 2012 Přitlapkováno: 15. 11. 2011 9:35:41 |
|
|
Český svaz chovatelů - Základní organizace chovatelů koček Praha 8 pořádá a srdečně Vás zve na Mezinárodní výstavy koček Star Show Diplomat Praha 2012 v termínech 21. a 22. 1. 2012.
Návštěvníci a vystavovatelé se mohou těšit na krásné šlechtěné i útulkové kočičky, velké množství prodejců a bohatý doprovodný program ( speciální přednášky na chovatelská a veterinární témata, soutěž mladých chovatelů, *AKCE* Sleva 20 % s laboratoří Genomia).
Pozor, oproti minulému roku změna - v roce 2012 nás najdete v Diplomat hotelu **** (Evropská 15 , 160 41 Praha 6) .
Více informací na http://starshow.eu/ .
Těšíme se na Vás ! |
|
|
Odpovědět
|
|
EarlBohemia
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 1. 2012 21:24:41 |
|
|
Pro ty, co se ještě během vánočních svátků nestihli přihlásit - uzávěrka byla posunuta do 10.1.2012 .
Budeme velmi potešeni, když výstavní rok zahájíte na naší akci. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 1. 2012 23:17:07 |
|
|
Parkování 480Kč/den, hm, tak to se mi "líbí".... Nebo za 150 se tahat se vším vybavením bůhvíodkud, taky dobré. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
EarlBohemia
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 1. 2012 23:24:16 |
|
|
tatiana napsal: | Parkování 480Kč/den, hm, tak to se mi "líbí".... Nebo za 150 se tahat se vším vybavením bůhvíodkud, taky dobré. |
Parkování za 480 Kč/den je přímo v podzemních garážích hotelu, za 150 Kč na den je parkování vedle hotelu.
Kdo navštěvuje výstavy v Praze, má srovnání, kolik platí za parking například na Vyšehradě nebo v areálu jiného hotelu, tedy myslím, že ceny jsme usmlouvali ještě dobré, ale děkuji za připomínku. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 1. 2012 23:37:27 |
|
|
Abych pravdu řekla, chvíli jsem i o výstavě uvažovala-chtěla jsem ukázat úžasného nahatého peterbalda, ale dát tisícovku za parkování ochotná nejsem a tahat se se vším bůhvíodkud (a ještě za to zaplatit 3 stovky) zase nejsem schopná ze zdravotních důvodů. Takže bohužel. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
Martina Kobylisy
|
Předmět: prihlaska elektronicky Přitlapkováno: 14. 1. 2012 22:18:22 |
|
|
Dobrý den,
potěšili jste mně s možností vyplnit přihlášku elektronicky - už méně s tím, že si jí mám nechat potvrdit od ZO, což rozhodně nestihnu - předpokládám, že postačí, že přinesu takovou tu klasickou s razítkem, kterou mám z dřívějška...
Díky za info... |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 1. 2012 11:13:26 |
|
|
Pokud máte doma přihlášku potvrzenou svojí ZO, múžete ji nascanovat a posla. Druhá možnost je, že někdo z výboru vaší ZO zašle e-mail z mailové adresy vaší ZO a potvrdí, že jste členem tímto způsobem. |
|
|
Odpovědět
|
|
EarlBohemia
|
Předmět: Re: prihlaska elektronicky Přitlapkováno: 15. 1. 2012 23:29:31 |
|
|
Martina Kobylisy napsal: | Dobrý den,
potěšili jste mně s možností vyplnit přihlášku elektronicky - už méně s tím, že si jí mám nechat potvrdit od ZO, což rozhodně nestihnu - předpokládám, že postačí, že přinesu takovou tu klasickou s razítkem, kterou mám z dřívějška...
Díky za info... |
Dobrý večer paní Martino,
ano, přihlášky musí být potvrzené - to je zcela v souladu s výstavním řádem. Pokud ale nestíháte mít tam razítko fyzicky, stačí, když členství potvrdí Vaše ZO emailem. |
|
|
Odpovědět
|
|
EarlBohemia
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 1. 2012 23:35:21 |
|
|
tatiana napsal: | Abych pravdu řekla, chvíli jsem i o výstavě uvažovala-chtěla jsem ukázat úžasného nahatého peterbalda, ale dát tisícovku za parkování ochotná nejsem a tahat se se vším bůhvíodkud (a ještě za to zaplatit 3 stovky) zase nejsem schopná ze zdravotních důvodů. Takže bohužel. |
Paní Tatiano to mě mrzí, že nepřijedete. Ráda bych si peterbaldíka prohlédla na živo, snad budu mít štěstí na jiné výstavě . |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 1. 2012 18:42:37 |
|
|
Pojedu asi do Chodové Plané nebo možná do Příbrami či Plzně, to máme poblíž. Teď ale ne, mám čerstvá mimina, tak nebudu riskovat. Nejdříve tak v březnu, dubnu.
U nás už bylo plno lidí, co chtěli vidět PEB na vlastní oči. Navíc v domácím prostředí je to lepší než na výstavě-tam bych měla jen Bivoje, doma jsou 4 plus mimina. Ovšem teď návštěvy nepřijímám, až budeme naočkovaní, pak klidně. Takže kdo má zájem vidět PEB, můžeme se domluvit na návštěvě u nás. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 1. 2012 22:16:05 |
|
|
tatiana napsal: | Pojedu asi do Chodové Plané nebo možná do Příbrami či Plzně, to máme poblíž. Teď ale ne, mám čerstvá mimina, tak nebudu riskovat. Nejdříve tak v březnu, dubnu.
U nás už bylo plno lidí, co chtěli vidět PEB na vlastní oči. Navíc v domácím prostředí je to lepší než na výstavě-tam bych měla jen Bivoje, doma jsou 4 plus mimina. Ovšem teď návštěvy nepřijímám, až budeme naočkovaní, pak klidně. Takže kdo má zájem vidět PEB, můžeme se domluvit na návštěvě u nás. |
V Příbrami Vás Taťáno ráda uvidím, alespoň bude k vidění něco nového a neotřelého |
|
|
Odpovědět
|
|
EarlBohemia
|
Předmět: Další informace k výstavě: Přitlapkováno: 19. 1. 2012 11:57:07 |
|
|
Z útulků účast na výstavě přislíbily:
O.S. Srdcem pro kočky
Chlupáči v nouzi O.S
O.S. Šanta kočičí
O.S. Devět životů
O.S. Kočky České Budějovice
O.S. Podbrdsko
VSTUPNÉ PRO NÁVŠTĚVNÍKY :
70Kč dospělí, 30Kč dítě, 150 Kč rodinné(2dospělí +2 děti )
PROGRAM PŘEDNÁŠEK (změny vyhrazeny) :
SOBOTA:
10:20-10:35 Catsit.cz - profesionální hlídání koček (Mgr. Tibor Foltinský)
14:00-14:45 Problémové chování u koček (MVDr. Hana Žertová)
14:50-15:10 Anestézie koček - čeho se obávat a čeho ne (MVDr. Vojtěch Novák)
15:15-15:25 Antikoncepce u koček (MVDr. Zuzana Dominiková)
15:30-15:50 Testování hluchoty chovných koček (MVDr. Zuzana Dominiková)
NEDĚLE :
10:20-10:35 Catsit.cz - profesionální hlídání koček (Mgr. Tibor Foltinský)
14:00-14:45 Úvod do genetiky barev u koček (Jelena Venclíková)
14:50-15:10 Chovatelská dokumentace u koček (Ing.Mgr. José L. Arias Panamá) |
|
|
Odpovědět
|
|
Martina Kobylisy
|
Předmět: poděkování Přitlapkováno: 13. 2. 2012 18:10:22 |
|
|
Výstavy jsem se zúčastnila v sobotu jako vystavovatelka, a chtěla bych poděkovat organizátorům, za skvělé fungování, milá byla i novinka v podobě přednášek, s tím jsem se setkala poprvé a bylo by fajn, kdyby se to chytlo i na dalších výstavách. |
|
|
Odpovědět
|
|
|