Vzteklina - očkování
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Bianka
|
Předmět: Vzteklina - očkování Přitlapkováno: 10. 3. 2012 11:20:11 |
|
|
Ahojte. Vzhledem tomu, že na trhu jsou vakcíny od různých výrobců, kteří zaručují imunitu delší než jeden rok, bere tuto skutečnost na vědomí i současná schválená novela veterinárního zákona. Ze současných 19 vakcín, které jsou na trhu, zaručuje dvanáctiměsíční imunitu celkem 16, z toho dvě i dvouletou, dále jedna šestiměsíční a dvě tříletou imunitu.
Ale nikde jsem nenašla, jestli budou akceptovat na výstavě, kde je povinná vakcinace proti vzteklině, vakcínu s tříletou dobou ochrany. Četla jsem nějaké věstníky,ale nikde jsem o tom nic nenašla. Nemá někdo zkušenosti při příjmu? Ta vakcína je šetřivější pro zvířátko. _________________ Pozdravují vás Honey a Gershwin, a jejich kotě úžasný Goliáš, naše mainky. |
|
|
Odpovědět
|
|
alla
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 3. 2012 13:56:29 |
|
|
zdravím, mám chovného kocoura očkovaného proti vzteklině – Nobivac rabies na 3 roky. S kocourem jezdím pravidelně na výstavy a zatím žádný problém nebyl. A neslyšela jsem, že by někoho na výstavu nepustili s tříletou vakcinaci vztekliny. Tak doufám, že takový problém ani nenastane |
|
|
Odpovědět
|
|
Bianka
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 3. 2012 17:42:59 |
|
|
Jé, děkuji za potvrzení. Bála jsem se nějakých zádrhrlů. Nemusí to třeba znát každý vet? Prima, tak přeočkuji 3letým. _________________ Pozdravují vás Honey a Gershwin, a jejich kotě úžasný Goliáš, naše mainky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|