<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Lida
|
Předmět: Cím krmíte sphynxe? Přitlapkováno: 7. 4. 2012 9:38:27 |
|
|
Mám dva kocourky Devon Rexe a Sphynxe a chtěla bych poradit,jaké máte osvědčené krmivo.My krmili Pro Plan After Care a nyní dle rady jedné chovatelky dáváme granule Cat Chow.Budu ráda,když napíšete čím krmíte,popřípadě poradíte dobré a cenově dostupné krmivo. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
J.P.
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 4. 2012 19:02:23 |
|
|
Hodně dlouhá diskuse na toto téma je zde:
http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=1051
Jinak Cat Chow rozhodně nepovažuji za kvalitní granule a svým šelmám bych to nikdy nedal. Osobně jsem zastáncem granulí bez obilovin, kde z hlediska chutnosti vyhrávají "Taste of the Wild" a "Porta 21 sensible grain free" těsně následované "Applaws". Pokud se rozhodnete ke změně, tak to nedělejte naráz, ať se jim zažívání postupně adaptuje na vyšší kvalitu. |
|
|
Odpovědět
|
|
Leemet
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 4. 2012 21:32:47 |
|
|
Cat Chow je nižší řada od Pro Plan. Jsou to prémiové granule, ale pořád jsou ještě celkem kvalitní. Pokud jste krmili Pro Planem, klidně bych u něj zůstala.
Jinak vždycky se do granulí budou dávat přídavné látky. Kukuřice, pšenice rýže nebo brambory atd. Záleží jak moc chcete do krmiva investovat. Ale ani bez obilné granule nemusí být výhra. Stačí když se vyvine alergie, např. na brambory (Applaws, Porta) jak tu nedávno někdo psal ve foru a je problém. _________________ žižkovská smečka a Leemet
www.spokojenakocka.cz , www.malytygr.cz, www.toulavetlapky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Ajnoka
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 4. 2012 10:17:18 |
|
|
A proto je nejlepší domácí strava, syrové, případně vařené masíčko, granule jen jako doplněk. Cat Chow je kvalitou útulkové krmivo, já ho sypu venkovkám a toulavým kočičkám. Naše venkovky k tomu mají ale ještě syrové maso a do granule se zakousnou jen když je nejhůř. Vaši domácí mazlíčci, obzvlášť pokud jsou jen na granulích si zaslouží něco lepšího.
Jo a konzervy už nedávám vůbec, co si zvykly kočky na vařené a syrové, tak po konzervách někdo zvrací a někdo má průjem. |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 4. 2012 13:26:03 |
|
|
Ajnoka napsal: | A proto je nejlepší domácí strava, syrové, případně vařené masíčko... |
Ovšem, pokud vám to kočky žerou, jste šťastný člověk. Moje kočka bohužel nic než granuli nepozře |
|
|
Odpovědět
|
|
|