<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
karinee
|
Předmět: návštěva Přitlapkováno: 15. 7. 2012 20:36:43 |
|
|
Ahoj všichni :-)
Chceme si s přítelem pořídit Sphynxe, ale nejdříve bychom se rádi podívali k někomu, kdo už Sphynxe má. Byli jsme se podívat v chovatelské stanici a přečetli jsme si o nich i spoustu informací. Byli bychom moc vděční pokud by se našel někdo v blízkosti Prahy ke komu bychom se domů mohli zajít podívat. Vím, že je to zvláštní prosba, ale bohužel neznáme nikoho, kdo takovou kočičku vlastní.
Děkuji za odpověď. |
|
|
Odpovědět
|
|
carol0
|
Předmět: Re: návštěva Přitlapkováno: 15. 7. 2012 20:50:00 |
|
|
koťátka zatím nemáme,ale rozhodně jste vítáni.
www.smragdsphynx.unas.cz
karinee napsal: | Ahoj všichni
Chceme si s přítelem pořídit Sphynxe, ale nejdříve bychom se rádi podívali k někomu, kdo už Sphynxe má. Byli jsme se podívat v chovatelské stanici a přečetli jsme si o nich i spoustu informací. Byli bychom moc vděční pokud by se našel někdo v blízkosti Prahy ke komu bychom se domů mohli zajít podívat. Vím, že je to zvláštní prosba, ale bohužel neznáme nikoho, kdo takovou kočičku vlastní.
Děkuji za odpověď. |
|
|
|
Odpovědět
|
|
RadkaK
Založen: 17.07.2007 Příspěvky: 382 Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko
|
Předmět: Re: návštěva Přitlapkováno: 16. 7. 2012 7:47:00 |
|
|
Vůbec to není zvláštní prosba. Mně to připadá úplně normální, že chcete vidět sphynxe naživo a poptat se na spoustu věcí, které vás zajímají a které jste si třeba nemohli přečíst. Já zvu vždycky každého, kdo projeví zájem na návštěvu, takže pokud byste chtěli, tak jste u nás samozřejmě vítáni, jen je to od Prahy cca 150 km. _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 7. 2012 21:33:37 |
|
|
Já sice sphynxe nechovám, ale jsem jím vlastněna, takže ho mám, a nejen kanadského, ale i petěrburgského-peterbalda (ty chovám a mám koťata). Návštěvu kdykoliv ráda uvítám a o kočkách pohovořím. Kočkomily mám moc ráda. Z Prahy k nám do Přeštic je to hodinka cesty autem nebo busem-jezdí přímé linky Praha-Přeštice. Takže máte-li zájem, jste vítáni. Stačí se domluvit. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
fofo177
Založen: 08.09.2007 Příspěvky: 972 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 7. 2012 19:45:05 |
|
|
Taky žádný problém, kdo má cestu okolo Českých Budějovic, může nás navštívit _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
http://www.mooncat.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|