Stránky recenzí veterinářů
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
manainn
|
Předmět: Stránky recenzí veterinářů Přitlapkováno: 20. 6. 2012 10:11:22 |
|
|
Ahojte,
chodím sem i na kočky online pro různé rady a zkušenosti.
V současné době hledám veta v okolí svého bydliště a diskuze jsou k tomu hodně nepřehledné a chce to hodně času na nich najít více než jeden názor ke konkrétnímu vetovi.
Našla jsem však stránky, kde se dají veterináři hodnotit a vzniká z toho takový katalog vetů, ve kterém se opravdu dobře a přehledně hledá.
Stránky jsou sice hlavně pro člověčí doktory, ale i veteriny tam mají kategorii.
Chtěla bych všechny poprosit, zdali by stránky nenavštívili a nenapsali své hodnocení a zkušenosti k vetům. Mohlo by z toho jednou být dobré centrální místo, kde snadno podle kritérií najít fajn veterináře.
Je to www.znamylekar.cz
Vám přeji krásný den a vašim čičintám hodně zdraví.
Marie |
|
|
Odpovědět
|
|
Micubiši
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 6. 2012 11:05:30 |
|
|
Není to obj. hodnocení, není v lidských silách se zavděčit každému. Já se tedy určitě nepřipojím, i když mám také různé zkušenosti. Ale internet snese vše a ublížit lze snadno. občas je to síla, co jsou lidé schopni napsat. |
|
|
Odpovědět
|
|
globelino
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 8. 2012 11:07:30 |
|
|
Micubiši napsal: | Není to obj. hodnocení, není v lidských silách se zavděčit každému. Já se tedy určitě nepřipojím, i když mám také různé zkušenosti. Ale internet snese vše a ublížit lze snadno. občas je to síla, co jsou lidé schopni napsat. |
ano, souhlasím, lidé jsou velmi často zlí a řeší si různé osobní spory přes internet, např formou výše zmíněnou anebo nejsou schopni pochopit a vyhodnotit situaci správně a pak zbytečně někomu ublíží
lepší by bylo dávat pozitivní zkušenosti, z toho si člověk může udělat lepší obrázek (i když samozřejmě i toto se dá zmanipulovat) _________________ To jakým způsobem zacházíme se slabšími, určuje jací ve skutečnosti jsme
Vždy jsme zodpovědní za to co si k sobě připoutáme
"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."-Martin Luther King, Jr. |
|
|
Odpovědět
|
|
Emma
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 7. 2018 18:01:34 |
|
|
Stránky Známý lékař jsou k ničemu, jsou zkorumpované, negativní hodnocení nezveřejní. |
|
|
Odpovědět
|
|
|