<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Kvalitní granule oblíbené u koček |
Brit |
|
33% |
[ 2 ] |
Leonardo |
|
33% |
[ 2 ] |
Taste of the wild |
|
33% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 6 |
|
Autor |
Zpráva |
mainská micina
|
Předmět: Kvalita - cena - granule Přitlapkováno: 16. 1. 2013 22:44:23 |
|
|
Poradíte? Sháním kvalitní granule pro svou kočku. Je stará 12 let a je kastrát. Líbí se mi granule Brit, Leonardo, Taste of the Wild. Máte zkušenosti, které vašim kočkám chutnají nejvíce? |
|
|
Odpovědět
|
|
J.P.
|
Předmět: Re: Kvalita - cena - granule Přitlapkováno: 17. 1. 2013 5:26:23 |
|
|
Ono je těžké odpovědět, protože, kdo krmí Taste Of The Wild, tak asi nebude mít ty druhé na porovnání. Jinak u mě se lišily i ty 2 druhy Taste Of The Wild. "Rocky Mountain" jsou v pohodě, zatímco "Canyon River" moc neuspěly, i když jsou z těch 2 druhů dražší. Kromě toho kupuji ješte Applaws kuře+losos a Porta 21 Feline Finest Sensible. |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 1. 2013 18:17:10 |
|
|
Pokud máte mainskou kočku, volte velké granule. Mně se osvědčily RC Main coon, RC Oral Care a RC British. Jakékoli jiné jsme měli (a že jsme jich vyzkoušeli nepočítaně) byly malé a kocour je polykal, což na zuby není dobré. Je lepší vzít menší balení nebo vzorek na zkoušku. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
mainská micina
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 1. 2013 18:35:26 |
|
|
adelnik napsal: | Pokud máte mainskou kočku, volte velké granule. Mně se osvědčily RC Main coon, RC Oral Care a RC British. Jakékoli jiné jsme měli (a že jsme jich vyzkoušeli nepočítaně) byly malé a kocour je polykal, což na zuby není dobré. Je lepší vzít menší balení nebo vzorek na zkoušku. |
Mám britku. Jinak nejsem zastánce RC granulí. Už nejsou co bývaly...!!! |
|
|
Odpovědět
|
|
Moni
|
Předmět: Royal Canin Přitlapkováno: 22. 1. 2013 14:58:04 |
|
|
Moje drahé kočičky dlabou skoro všechny granule od RC a nic jiného nechtějí. Včera jsem se dozvěděla od kamarádky, že u nás budou granule RC končit (psí i kočičí) protože se vyrábějí v Polsku a kvalita je příšerná. Proto generální zastoupení v ČR odmítá dále s RC spolupracovat. Nevím, jestli i granule koupené ze Zoohit jsou z Polska, ale já teď budu asi řešit, čím chlupáče uspokojím. Purinu ani Iams mi nevezmou do tlamky
Nemáte nějaký tip, případně nevíte, jestli Zoohit má RC taky z Polska? Polskými nekvalitními granulemi za superprémiové ceny krmit nechci. _________________ Monika & Beruška & Nelinka |
|
|
Odpovědět
|
|
J.P.
|
Předmět: Re: Royal Canin Přitlapkováno: 22. 1. 2013 15:29:51 |
|
|
Polský Royal Canin přijde i ze ZOOHITu. Záleží na konkréntním druhu. Já jím kočky nekrmím, ale občas objednávám kolegyni pro jorkšíra a ty jsou polské (v datumových kódech jsou písmena FR i PL, zatímco u francouzských je všude FR). Teď bylo v akci balení s +300g zdarma a to bylo francouzské (a prý se jevilo chutnější). Royal Canin není jediný případ. Např. kapsičky Gourmet Perle a Felix jsou teď z maďarska (na ty Felix jsem se pro zajímavost podíval i v obchodě v německu, a i tam měli s "HU" v kódu). V minulosti jsem je kočkám občas dal (jinak mají konzevy Almo Nature, Applaws, Schesir, Porta21...) a jedly je bez problémů. Pak jsem jednou koupil ty "HU" a bylo mi naznačeno, že si je mám sníst sám.
Jinak možná tato řada by nemusela být z Polska (ale na 100% to nevím)
http://www.zoohit.cz/shop/kocky/granule/royal_canin_pure_feline |
|
|
Odpovědět
|
|
Moni
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 1. 2013 15:59:47 |
|
|
Stejný problém mám s bonbónky od Whiskas. Dávám anti hairball jako doplněk a německé mi baští obě kočky, kdežto koupené u nás a vyrobené v Maďarsku Beruška nechce
Jinak už jsem udělala ze Zoohitu objednávku všech možných granulí, tak uvidím, co budou baštit a zbytek věnuju útulku. _________________ Monika & Beruška & Nelinka |
|
|
Odpovědět
|
|
Moni
|
Předmět: Granule Applaws místo RC Přitlapkováno: 27. 1. 2013 16:20:10 |
|
|
Tak konkurs nakonec vyhrály kuřecí Applaws. Zkusila jsem ještě Bozitu, Animondu vom Feinstein a Wahre Liebe a ty neprošly. _________________ Monika & Beruška & Nelinka |
|
|
Odpovědět
|
|
Macal
|
Předmět: Re: Royal Canin Přitlapkováno: 28. 1. 2013 9:26:12 |
|
|
Moni napsal: | Moje drahé kočičky dlabou skoro všechny granule od RC a nic jiného nechtějí. Včera jsem se dozvěděla od kamarádky, že u nás budou granule RC končit (psí i kočičí) protože se vyrábějí v Polsku a kvalita je příšerná. Proto generální zastoupení v ČR odmítá dále s RC spolupracovat. Nevím, jestli i granule koupené ze Zoohit jsou z Polska, ale já teď budu asi řešit, čím chlupáče uspokojím. Purinu ani Iams mi nevezmou do tlamky
Nemáte nějaký tip, případně nevíte, jestli Zoohit má RC taky z Polska? Polskými nekvalitními granulemi za superprémiové ceny krmit nechci. |
Ahoj já si myslím, že granule koupené u ZOOHIT z Polska nejsou, když mi přišel balíček, tak odesílatel byl z Něměcka, tak proto.
Macal |
|
|
Odpovědět
|
|
Hektor
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 1. 2013 10:57:46 |
|
|
Já kupoval ze zoohitu před týdnem RC sensible a Hair and skin a ten kod obsahuje PL plus nějaký polský text. |
|
|
Odpovědět
|
|
|