Je moje kočička mlsná ?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Eva Holčíkova
|
Předmět: Je moje kočička mlsná ? Přitlapkováno: 23. 2. 2013 19:17:06 |
|
|
když nechce papat granule . Asi dva roky jsem jí dávala granule Hills nyní ochutnala granule Royal canin a Hills tuna nechce jíst.Jedla by jenom mlsoty. kapsičky vylíže jen štávu a maso necha.Tak nevim co mám dělat poradí mi někdo ? Děkují. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Je moje kočička mlsná ? Přitlapkováno: 23. 2. 2013 21:26:37 |
|
|
No řekla bych, že asi nikdo 100% radu nedá.
Můžete zkusit např. v granulích vytrvat a kočce nedat nic jiného, nicméně ne vždy to slaví úspěch. Nebo prostě dávat ty, které kočka baští.
Můžete změnit značku konzerv a kapsiček, můžete zkusit dávat maso, ale úspěch zaručený není.
Nicméně je to celkem běžné. To, co kočce chutná, člověk nakoupí do zásoby, a kočka se pak u toho tváří, že se jí snažíte otrávit.
U nás je to podobné, co chutná dvěma, nechutná třetí, co chutná jedné, nad tím ohrnují nos ostatní .... heslo "nouze naučila Dalibora housti" se u nás moc nechytá. Takže člověk se přizpůsobí jejich jazýčkům a kupuje nakonec to, co jsou ochotní jíst _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 3. 2013 12:55:15 |
|
|
No a pak je ještě třetí aspekt, kočka která sežere cokoli, ale pak po použití WC celý barák smrdí jak bolavá noha. Takže u nás je to o kvalitních granulích a kapsičkách whiskas. Vím, není to nic moc, ale po tomhle Mia nesmrdí, Amís to baští a Dorka aspoň olíže šťávu. Musíme dávat velký pozor, aby Mia nežrala levné granule a konzervy co máme pro venkovní číči, jinak plynová komora hadr. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
|