Kočka chce jen granule
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
mojanek
|
Předmět: Kočka chce jen granule Přitlapkováno: 18. 4. 2013 15:07:25 |
|
|
Prosím o radu či Váš názor. Naše čiči má 5 měsíců. Dávám ji granule Hills a Leonardo-půl na půl. Problém je v tom, že žere jen ty granule. Nic jiného. Občas si dala vařené kuřecí, ale teď už ani to nesežere. Vyzkoušela jsem všechno možné, od syrového masa až po kupované pamlsky a nechce nic.
Může žít kočka jenom z granulí? |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Kočka chce jen granule Přitlapkováno: 18. 4. 2013 17:44:56 |
|
|
Když dostatečně pije, tak může klidně žít jen z granulí. Jen má člověk občas výčitky.
Určitě nic nezkazíte, když jednou za čas zkusíte nějakou konzervičku nebo kapsičku, třeba uspějete. I kočkám se mění chutě a co jim nechutá, může za čas chutnat. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
wanesaa
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 5. 2013 12:26:01 |
|
|
Mám dvě kočky a Nelinka je taky jenom granulová,Jen občas si dá jemně uvařenou rybu ale jenom trošku aby neurazila.Proto kupuji více druhů granulí(teď spíše holistických)aby to neměla tak jednotvárné.. |
|
|
Odpovědět
|
|
Karin Š.
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 5. 2013 17:49:19 |
|
|
Mám kocoura již 8 let výhradně na granulích Sem tam si dá kousek syrového kuřecího masa, ale jinak je pro něj všechno ostatní tabu _________________ KŠ
www.britaci.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
BáraP
|
Předmět: Re: Kočka chce jen granule Přitlapkováno: 15. 5. 2013 17:07:50 |
|
|
mojanek napsal: | Prosím o radu či Váš názor. Naše čiči má 5 měsíců. Dávám ji granule Hills a Leonardo-půl na půl. Problém je v tom, že žere jen ty granule. Nic jiného. Občas si dala vařené kuřecí, ale teď už ani to nesežere. Vyzkoušela jsem všechno možné, od syrového masa až po kupované pamlsky a nechce nic.
Může žít kočka jenom z granulí? |
mám dva kocourky...jeden dlabe granule i konzervičky, druhý pouze granule...má přístup k obojímu, ale velmi jednoznačně mi dává najevo, že prostě konzerva nee...
můj kamarád veterinář mi řekl, že ho nemám nutit jíst konzervy, když je nechce... _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. |
|
|
Odpovědět
|
|
|