Perská seniorka vs. mainský kluk
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Lucie Vysloužilová
|
Předmět: Perská seniorka vs. mainský kluk Přitlapkováno: 11. 1. 2014 13:58:51 |
|
|
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vaše zkušenosti se začleňováním nového kočičího přírůstku do rodiny.
Máme 10 letou peršanku, kastrovanou, zlenošenou, svéhlavou... prostě peršanku . Za cca 2 měsíce k nám přibude nový kočičí člen rodiny a to mainský mývalí kocourek. Budou mít od sebe dost velký věkový odstup, kočule už je přeci jen starší, hraje si, ale stylem, že se nechá prohnat párkraát po bytě s míčkem nebo provázkem nebo hrajeme na schovku, ale to tak 15 minut a pak to prostě bez upozornění utne a jde odpočívat . Malý klouček bude jistě akční, bude si chtít hrát víc, navíc naruší teritorium... tak zvažujeme co udělat, ať mu ona neublíží, hlídat a nechat je od první chvíle spolu nebo oddělit a řešit to postupně?
Pořád nad tím přemýšlíme, co asi nastane... Kdo z vás má tuto zkušenost nebo podobnou? |
|
|
Odpovědět
|
|
Micubiši
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 1. 2014 18:56:03 |
|
|
Dobrý večer, mám desetiletého a ročního kocourka. Ten starší se ke hře už vyprovokovat nedá, občas ho mladý prožene,ale parťákem jsem pro něj já. Pokud nespíme, tak mne neustále pronásleduje a hrát by si mohl celý den. Pokud na něj nemám čas, tak mne okusuje, válí se po klávesnici, drape a vynucuje si pozornost. Je to kamarád a vůbec se na něj nezlobím, ale také jsem si myslela, že staršímu pořídím kamaráda, no, nepovedlo se. Nanýnek je často nemocný a s příchodem mladého kocourka ještě víc zestárnul. Jsou v pohodě, nikdy na sebe nesyčeli, ale nepotřebují se. V létě beru mladého na chalupu, aby měl starší klid. On by taky Jarynek nechtěl být doma sám. Třeba budete mít víc štěstí a budou se ti Vaši mít rádi. |
|
|
Odpovědět
|
|
|