Drbání se až do krve
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
frogyn
|
Předmět: Drbání se až do krve Přitlapkováno: 12. 9. 2014 14:54:14 |
|
|
Dobrý den, chtěl bych se zeptat čím by to mohlo být že se naše kočka (3 roky) škrábe na krku až si vytrhává chlupy a škrábe se až do krve. Na veterině jsme byli a nic nám neřekli. Prášek na odčervení dostala. Je to pouze domácí lenoch. Ven nechodí. Ale dělá to pouze někdy. Třeba 2 měsíce se takhle škrábe a pak půl rok nebo dýl ne, než se to zase vrátí. Nevíte čím by to mohlo být? Škrábe se pouze na krku. Děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 9. 2014 19:37:22 |
|
|
Naše kočka to dělá bohužel také. Na bradě, na tvářích a nebo u oušek. Prostě na hlavě. Svědí jí to a rozdrbe si to až do krve. Já mám podezření na nějaký druh alergie, ale nedaří se mi vysledovat podrobnosti. Alergie na potraviny to nejspíš nebude, nemá na to vliv co jí. Nejvíc to má přes léto. Možná kombinace se slunce, nějaká kytka. Nevím. Na vetrině mi také nic neřekli. U jiné veterinářky by udělali testy a dali případně nějaké injekce na potlačení alergie. Není lehké zjistit co a jak a já nechci, aby do ní rvali nějaké léky na celkové utlumení. Zkuste se také zeptat na testy na alergeny v krvi. Pokud váš veterinář nebude chtít, změňte veterinu. Alergie je běh na dlouhou trať. Držím palce, aby se vám povedlo zjistit co a jak a aby kočička byla v pořádku. _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
|