Kotě cca 2 měsíce a sedmiletý kocourek
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Nuciolla
|
Předmět: Kotě cca 2 měsíce a sedmiletý kocourek Přitlapkováno: 6. 6. 2015 21:01:46 |
|
|
Naposledy upravil Nuciolla dne 14. 12. 2019 19:34:49, celkově upraveno 1 krát |
|
|
Odpovědět
|
|
pannikdo
|
Předmět: Re: Kotě cca 2 měsíce a sedmiletý kocourek Přitlapkováno: 8. 6. 2015 14:46:42 |
|
|
Nuciolla napsal: | Dobrý večer,řízením osudu se k nám do rodiny dostalo velmi malé koťátko.Zvládli jsme krmení stříkačkou,naučili jsme ho jíst z misky,zabezpečili schodiště a všechno ostatní,co bylo třeba Co mi momentálně dělá starosti je,jak koťátko doráží na staršího.On hodně "vydrží",není to bojovník,ale pak se naštve a pustí se do prcka a mně se z toho taky ježí chlupy Pořád za nimi někdo běháme,vypadá to hrůzostrašně.Malou odnáším,zabavuji hračkami,kocour místo toho,aby někam zalezl nebo si vylezl do výšky ,zas jde za ní a pořád dokola tohle všechno probíhá samozřejmě v době jejich vrcholné aktivity,jinak vedle sebe i spí na křesle třeba.Velkej by jí rád například umyl,ale ona hned začne kousat,blbnout..nepoměr jejich těl je šílený.Nemůže se něco stát?Možná moc plaším,ale ani manžel to nedává.Děkuji za případné názory,zkušenosti. |
Přijde mi, že kotě chce lumpačit a kocour má tendenci se starat, ale pak si i bránit území. Doufám a věřím tomu, že si na sebe zvyknout a nic vážného se nestane. |
|
|
Odpovědět
|
|
wanesaa
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 6. 2015 7:47:53 |
|
|
Vůbec se nebojte ,u nás to před 5ti lety bylo stejné.Dospělá kočka a 9ti týdenní kotě,Jak já se o něj bála.Kocourek stále běhal za kočkou a ta na něj žárlila,syčela,vrčela,byla neuvěřitelně zlá,kocourek se jí nebál a stále za ní chodil.Musela jsem si vzít týden dovolené abych je uhlídala.A potom jsem je nechávala pro jistotu každého v jiném pokoji a když jsem přišla z práce ,tak malej tak Mňoukal za dveřmi(asi celý den)já otevřela dveře a ti dva si padli do paciček a kočka se o něj začala starat,myla ho a od té doby se milovali:-)bylo to tak dojemný.dělala mu mámmu ještě asi do jeho půl roku....nechala si i tahat cecíky i když nikdy nerodila... |
|
|
Odpovědět
|
|
|