<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Kačka Rathouská
|
Předmět: Ušní roztoči.. Přitlapkováno: 21. 4. 2006 22:42:04 |
|
|
Ahoj, mám doma 11 micánků a objevili se nám roztoči ušní a to u všech milánků. Vet nám dal kapičky, ale veliký problém je dostat je do oušek, spíš to aby tam zůstaly!!!! Kočky si ani nenechají ušiska vyčistit!!!To je vždy hroznej řev!! Moc prosím o nějakej fígl nebo radu, jsem zoufalá, takhle se těch roztočů nezbavíme!!!! Předem díky moc všem!! |
|
|
Odpovědět
|
|
payushka
|
Předmět: Re: Ušní roztoči.. Přitlapkováno: 30. 4. 2006 23:19:44 |
|
|
Kačka Rathouská napsal: | Ahoj, mám doma 11 micánků a objevili se nám roztoči ušní a to u všech milánků. Vet nám dal kapičky, ale veliký problém je dostat je do oušek, spíš to aby tam zůstaly!!!! Kočky si ani nenechají ušiska vyčistit!!!To je vždy hroznej řev!! Moc prosím o nějakej fígl nebo radu, jsem zoufalá, takhle se těch roztočů nezbavíme!!!! Předem díky moc všem!! |
Ahojky, ja mam s mym kocourem stejny problem, sotva mu tam kapnu cistici emulzi, uz sebou trepe a zdrha,takze mu to ucho ani nestihnu promasirovat,natoz vycistit. Ale nedavno mi nekdo poradil zabalit kocku pevne do deky, rucniku apd. a cipy pridrzovat mezi kolenama.kdyz je dostatecne omotana,nemela by se vysmeknout. Jeste jsem to nevyzkousela,ale hned zitra jdu na to, pak napisu. |
|
|
Odpovědět
|
|
janka-rs Anonymní
|
Předmět: Re: Ušní roztoči.. Přitlapkováno: 2. 5. 2006 20:19:33 |
|
|
Dobrý deň, môj kocúr mal ušný svrab, najprv mi to tiež nešlo, ale prišla som na to ako ho prekabátiť. Cytila som ho mačacím ťahom, na zemi, vsunula medzi nohy, a jedným prstom som mu obrátila uško, aby som niečo videla a potom jemne ušnými tyčinkami navlhčenými čistiacim roztokom som vyberala špinu. Nakoniec som dala ešte kvapky proti svrabu. Kocúr je dosť malého vzrastu, tak sa to dosť dalo. Snažíl sa aj vytrhnúť, prípadne mi driapať nohy, alebo robil saltá, ale ja som ho nepustila. Ak je mačka veľká a silná, tak je lepšie, ak jeden drží a druhý čistí. Ak by sa vám nič z toho nedarilo, skúste aspoň aplikovať do zátilku kvapky Frontline, to zabije tých parazitov. Potom by bolo vhodné aplikovať aspoň samočistiace kvapky do uší. |
|
|
Odpovědět
|
|
janka-rska
|
Předmět: teda nezávidím Přitlapkováno: 6. 5. 2006 20:24:57 |
|
|
Vasu situáciu Vám nezávidím. Ja som Vám písala o tom Frontline, teda nie som si stopercentne istá ci to zaberá aj na usných roztocov, ale viem, ze existuje nieco také podobné, co sa aplikuje do zátilku a zabije aj usných roztocov. Precítajte si moju skúsenost s kocúrikom Tomíkom, bojovala som asi 2 mesiace, hlavne s tou spinou v usiach. Ak sa mozem spýtat, preco máte tak vela maciek? Vela úspechu a dajte vediet ako sa Vám darí. Pozdrav od kocúrika Murka a Tomíka. _________________ www.muri-tomi.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Romy
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 5. 2006 17:16:09 |
|
|
Mám dojem, že je to Stronghold |
|
|
Odpovědět
|
|
janka-rska
|
Předmět: áno Přitlapkováno: 7. 5. 2006 20:25:17 |
|
|
Už sa tu niekde o tom písalo, že sa to tak volá. _________________ www.muri-tomi.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|