Stěhování a náhlá agrese - prosím pomoc!
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Domi & Miki
|
Předmět: Stěhování a náhlá agrese - prosím pomoc! Přitlapkováno: 15. 4. 2016 17:32:13 |
|
|
Ahoj, jdu si k vám pro radu. Rozešla jsem se s pritelem, se kterym jsme meli u nej doma v dome se zahradou skoro rocniho kocourka (bez PP, obycejna domaci kocka, v genech ma ale norskou lesni kocku). Od narozeni byl zvykly na zahradu, i kdyz vetsinu casu travil s nami vevnitr, obcas se vyptal ven, kde se i chodil vyprazdnovat. Kocourka jsem si vzala pri rozchodu k sobe na byt, jelikoz pritel nebyl schopny ani ochotny se o nej postarat. Kocour ten nejumazlenejsi na svete, nedal beze me ani ranu a porad byl u me a ukazoval svou lasku. Na byt jsem ho privezla uz vykastrovaneho, bez problemu zacal hned od prvniho dne pouzivat kocici zachod. Je tomu asi 10 dni, ale asi po trech dnech zacal byt agresivni - znicehonic utocit na ruce, pritahne si je k sobe a zakousne se vsi silou. I kdyz vrni a mazli se, najednou mu takhle "prepne". I tak ma ale chvile, kdyz se dojde mazlit a nehne se ode me. Spava se mnou v jedne posteli, protoze jsem tam zkratka ja Hraju si s nim hodne, snazim se aby se vyblbnul a tak, ale tohle mi dela starost. Myslite si, ze jsou to jen reakce na stres ze stehovani? A proc tak utoci na me? Bojim se, ze si nezvykne a tohle mu uz zustane Co byste mi poradili? |
|
|
Odpovědět
|
|
|