<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
kavkyna
|
Předmět: jak zabavit kočičky Přitlapkováno: 21. 2. 2016 13:20:34 |
|
|
Zdravím, jak často si hrajete s vašimi kočičkami? Myslím kolikrát denně
a jak dlouho. Nějaké nápady na zábavu Emotikona smile? Nějak mi pro ty naše dvě cácory docházejí nápady - vatové tyčinky, laserové světýlko, házení čehokoli, lovení pod kobercem, škrabadla, vše už je u nás ohrané |
|
|
Odpovědět
|
|
Eleanora
|
Předmět: Re: jak zabavit kočičky Přitlapkováno: 21. 2. 2016 14:44:15 |
|
|
kavkyna napsal: | Zdravím, jak často si hrajete s vašimi kočičkami? Myslím kolikrát denně
a jak dlouho. Nějaké nápady na zábavu Emotikona smile? Nějak mi pro ty naše dvě cácory docházejí nápady - vatové tyčinky, laserové světýlko, házení čehokoli, lovení pod kobercem, škrabadla, vše už je u nás ohrané |
Dobrý den,
5-10 minut několikrát za den. Vždycky, když má člověk čas. S čímkoliv. Od koule z alobalu, ping-pongový míček, kulodráha, světýlko. Vše, co se hýbe, kutálí, houpe.
Pak máme taky vyzkoušené krabice.
Ono taky asi o to, jakou kočku máte. Některý stačí chvilka, zatímco třeba bengálka se nezastaví. |
|
|
Odpovědět
|
|
kavkyna
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 2. 2016 16:04:48 |
|
|
Máme kočičky "voříšky" Tři dny u nás fungovalo házení bonbonu v obalu ) Děkuji za odpověď ! |
|
|
Odpovědět
|
|
wanesaa
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 2. 2016 12:02:44 |
|
|
Jo bonbony,ty mají u nás taky úspěch..Ale největší úspěch nají šňůrky.Jakékoliv,jakmile mám v ruce šňůrku,tak obě kočky lítají za mnou... A ještě jedna hračka,kterou jsem koupila v zoohitu,ta u nás jede každý den,hlavně kocour jí tahá po bytě a tak se s ní vyřádí.Ta se fakt vyplatila.Tady je odkaz:
http://www.zoohit.cz/customerpicturedisplay/shop/kocky/hracky/zabava/464064 |
|
|
Odpovědět
|
|
kavkyna
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 5. 2016 16:56:00 |
|
|
wanesaa napsal: | Jo bonbony,ty mají u nás taky úspěch..Ale největší úspěch nají šňůrky.Jakékoliv,jakmile mám v ruce šňůrku,tak obě kočky lítají za mnou... A ještě jedna hračka,kterou jsem koupila v zoohitu,ta u nás jede každý den,hlavně kocour jí tahá po bytě a tak se s ní vyřádí.Ta se fakt vyplatila.Tady je odkaz:
http://www.zoohit.cz/customerpicturedisplay/shop/kocky/hracky/zabava/464064 |
Děkuji za tip, tohle zabralo !! |
|
|
Odpovědět
|
|
|