<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
kashaa
|
Předmět: Stafylokok Přitlapkováno: 2. 6. 2016 9:05:14 |
|
|
Zdravím a prosím o radu. Máme již čtyřletého koucourka a poslední rok a půl nás trápí stafylokok felis. Před rokem jsme s ním byly na veterině kvůli tomu, že náš kocourek má na bradě, hlavičce a v uších stupy a boláky. Na klinice zjistili, že se jedná o druh Felis. Následně byl léček injekcemi, antibiotiky a vším možným co na to je a bohužel nic nepomohlo. Vždy mu to zabralo tak na týden a pak se to rozjelo znovu. Bylo nám řečeno, ať se snažíme posílit jeho imunitu, tak jsem v lékárně koupila sirup na podporu imunity a bohužel to také nepomáhá. Před třemi měsíci jsme se přestěhovali a stal se zázrak a kocourek po cca 14 - ti dnech neměl ani stroupek. Tento stav ale moc dlouho nevydržel a nyní po měsíci jsme na tom samém, na čem jsme byli na začátku. Jsem opravdu bezradná a nevím, co mám dál dělat. |
|
|
Odpovědět
|
|
gwen
|
Předmět: Re: Stafylokok Přitlapkováno: 2. 6. 2016 9:10:24 |
|
|
kashaa napsal: | Zdravím a prosím o radu. Máme již čtyřletého koucourka a poslední rok a půl nás trápí stafylokok felis. Před rokem jsme s ním byly na veterině kvůli tomu, že náš kocourek má na bradě, hlavičce a v uších stupy a boláky. Na klinice zjistili, že se jedná o druh Felis. Následně byl léček injekcemi, antibiotiky a vším možným co na to je a bohužel nic nepomohlo. Vždy mu to zabralo tak na týden a pak se to rozjelo znovu. Bylo nám řečeno, ať se snažíme posílit jeho imunitu, tak jsem v lékárně koupila sirup na podporu imunity a bohužel to také nepomáhá. Před třemi měsíci jsme se přestěhovali a stal se zázrak a kocourek po cca 14 - ti dnech neměl ani stroupek. Tento stav ale moc dlouho nevydržel a nyní po měsíci jsme na tom samém, na čem jsme byli na začátku. Jsem opravdu bezradná a nevím, co mám dál dělat. |
A nevíte, co mohlo být těch 24 dní jinak, že to úplně zmizelo? Nevypozorovala jste něco? Nějakou změnu? Nějakou maličkost? |
|
|
Odpovědět
|
|
kashaa
|
Předmět: Re: Stafylokok Přitlapkováno: 2. 6. 2016 9:34:47 |
|
|
Nad tím jsem přemýšlela a vůbec nevím. Spíš jsem si myslela, že jsme vyhodili z bytu něco co mu ještě k tomu navilo (koberec, křeslo) ale bohužel tomu tak nebylo. Žrádlo má pořád stejné, peru ve stejném prášku, dle mého jinak nic nebylo... |
|
|
Odpovědět
|
|
gwen
|
Předmět: Re: Stafylokok Přitlapkováno: 2. 6. 2016 9:40:37 |
|
|
kashaa napsal: | Nad tím jsem přemýšlela a vůbec nevím. Spíš jsem si myslela, že jsme vyhodili z bytu něco co mu ještě k tomu navilo (koberec, křeslo) ale bohužel tomu tak nebylo. Žrádlo má pořád stejné, peru ve stejném prášku, dle mého jinak nic nebylo... |
Ona to opravdu může být hrozná maličkost. Něco, co by vás vě snu ani nenapadlo. Jiný čistící prostředek, jiný prací prostředek, někde si něčeho lízne .
Na imunitu toho existuje hodně.
Možná, kdybyste to nafotila a dala fotku, možná by někdo poradil, měl podobnou zkušenost. Stačí opravdu dát fotku do Kočkogalerie.
Anebo vám ještě použít i s fotografii veterinární poradnu
http://www.modrykocour.cz/rady/veterinarni-poradna
I když vím, že jste psala, že u veterináře jste byla. Ale víc hlav, třeba víc ví.
Moc vám přeji, aby se to zlepšilo a neměla jste z toho takový stres.
M. |
|
|
Odpovědět
|
|
kashaa
|
Předmět: Re: Stafylokok Přitlapkováno: 2. 6. 2016 9:45:24 |
|
|
[quote="gwen"] kashaa napsal: | Nad tím jsem přemýšlela a vůbec nevím. Spíš jsem si myslela, že jsme vyhodili z bytu něco co mu ještě k tomu navilo (koberec, křeslo) ale bohužel tomu tak nebylo. Žrádlo má pořád stejné, peru ve stejném prášku, dle mého jinak nic nebylo... |
Ona to opravdu může být hrozná maličkost. Něco, co by vás vě snu ani nenapadlo. Jiný čistící prostředek, jiný prací prostředek, někde si něčeho lízne .
Na imunitu toho existuje hodně.
Možná, kdybyste to nafotila a dala fotku, možná by někdo poradil, měl podobnou zkušenost. Stačí opravdu dát fotku do Kočkogalerie.
Anebo vám ještě použít i s fotografii veterinární poradnu
http://www.modrykocour.cz/rady/veterinarni-poradna
I když vím, že jste psala, že u veterináře jste byla. Ale víc hlav, třeba víc ví.
Moc vám přeji, aby se to zlepšilo a neměla jste z toho takový stres.
Mnohokrát Vám děkuji, Zkusím dnes odpoledne nahrát fotku a třeba mi někdo pomůže.
Ještě jednou děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
|