<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
nela.plotova
|
Předmět: Nemočení Přitlapkováno: 11. 7. 2016 15:08:03 |
|
|
Dobrý den. V sobotu jsme jeli na chatu. Bylo to cestování na 4 hodiny. Náš hluchý kocourek byl po cestě v pohodě a celou cestu prospal. Dojeli jsme na místo, nachystali mu záchod a on se hned vymočil. Jenže od té doby ani Ň a to je už pondělí. Může to být stresem z cizích lidí? Nebo z té cesty? Kocourek je vykastrovaný. Děkuji předem za odpověď a pomoc. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 7. 2016 18:30:53 |
|
|
Dobrý den, pokud kočičák nevykonává svoji potřebu, může se jednat o vážný problém, určitě to nepodceňujte. Něco o nemocech močových cest je tady: http://www.modrykocour.cz/rady/zdravi-kocoure/onemocneni-dolnich-mocovych-cest-kocky
Na druhou stranu, první, co mě napadlo, nemohl si jednoduše "odskočit" někam jinam? Nepíšete také, jak se chová. Jí? Pije? Má dost mističek s vodou? Nejen v tomto počasí je to důležité, kočky často málo pijí, některé rády tekoucí vodu, fontánku nebo třeba z kohoutku? A jinak... hraje si? Je veselý?
Jakákoliv rada po netu je složitá, berte vše jen orientačně. Pokud máte jakékoliv pochybnosti, navštivte určitě veterináře.
Držím palce, ať je to OK. A dejte vědět, co a jak. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
nela.plotova
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 7. 2016 10:26:56 |
|
|
Děkuji za odpověď. Jí, pije, hraje si. Ale jinam on by nešel. Je zvyklí na svůj záchod a dokonce bych řekla, že se i štítí jít jinam. Dnes odpoledne jdeme k veterináři, tak uvidíme. Snad bude ok. |
|
|
Odpovědět
|
|
gwen
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 7. 2016 16:22:44 |
|
|
nela.plotova napsal: | Děkuji za odpověď. Jí, pije, hraje si. Ale jinam on by nešel. Je zvyklí na svůj záchod a dokonce bych řekla, že se i štítí jít jinam. Dnes odpoledne jdeme k veterináři, tak uvidíme. Snad bude ok. |
Nelo, tak prosím, dejte vědět, jak to dopadlo a co vám řekl a doporučil veterinář. |
|
|
Odpovědět
|
|
nela.plotova
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 7. 2016 16:32:34 |
|
|
Tak Maňďa má zánět močových cest ze stresu. Vet ho vycévkoval. Ten má hlas a sílu! To jsem nikdy u kocoura neviděla. Má dietu a antibiotika. Ještě dostal 3 injekce. Tak snad se mu uleví. Vzhledem k tomu, že jsem musela najít nahradního pana doktora, tak jsem měla strach, aby to nebyl nějaký nešika. Ale byl příjemný, šikovný a ještě si s koucourkem popovídal. |
|
|
Odpovědět
|
|
gwen
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 7. 2016 17:01:42 |
|
|
nela.plotova napsal: | Tak Maňďa má zánět močových cest ze stresu. Vet ho vycévkoval. Ten má hlas a sílu! To jsem nikdy u kocoura neviděla. Má dietu a antibiotika. Ještě dostal 3 injekce. Tak snad se mu uleví. Vzhledem k tomu, že jsem musela najít nahradního pana doktora, tak jsem měla strach, aby to nebyl nějaký nešika. Ale byl příjemný, šikovný a ještě si s koucourkem popovídal. |
Tak snad mu léčba pomůže a bude v pořádku. |
|
|
Odpovědět
|
|
|