<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
ségrasvojíkočky
|
Předmět: špinavej nosík domácí kočky Přitlapkováno: 9. 8. 2016 19:48:06 |
|
|
ahoj, naší Lindušce i nám před asi dvěma týdny umřel parťák ze dne na den (asi leukémie), taky jsme se stěhovaly.
Od té doby jí hlídáme, chovala se divně, lízala si zadek a škrábala ouška a pak třásla hlavičkou. Vet. nám řekla, že je alergická na kuřecí, tak jsme ho přestaly dávat.
Ale začal se jí hodně špinit sám od sebe nosík, jak to mívají ty potulné kočky. Zhubla asi kilo a půl ale krevní testy má v pořádku i na ledviny.
V minulosti to mívala třeba po kousku šunky (asi, že je hodně slaná) ale teď to nám mít po čem a ten nosík je stále černější. Asi to vyzní hnusně ale nejsem po tom, kolik jsem za jeden den dala za Julinku (kolem 4000kč) jen tak a k tomu zrušená dovolená... v situaci abych šla s Linduškou už po třetí k vet. a ona mi jen za okuk, dala účet na x..peněz. A taky se mi stalo, že mi řekla, že když "jí nic není" tak jak to má asi poznat, není vědma"
prosím jen o radu a pak se rozhodnu, děkuju všem kočkomilům a na fb je úžasná stránka "Kočka jako lék" ... každej den se usměju nebo řehtám nad hezkýma gegama správkyně (není to má propagace). |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 8. 2016 20:31:40 |
|
|
Dobrý den, není mi jasné, co všechno se u vás změnilo a co by z toho kočičce mohlo být. Některým kočkám se může na vlhkém nose usazovat prach, pak je z toho takový jakoby tmavý stroupek. Jde o to, zda jí teče z nosu moc? To se po netu určit nedá, kočku musí někdo vidět. Jinak už žádné jiné příznaky nemá?
Také bych Vám asi poradil zkusit třeba jiného veterináře, zdá se, že si tou svojí nejste možná moc jistá, nevím, jen pocit. Možná by to za to stálo. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
ségrasvojíkočky
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 8. 2016 22:03:19 |
|
|
nic jí z toho neteče, a chodíme do veterina Erika - nonstop, máme jí blízko, když nemáme auto, bydlíme na bulovce a i tak jsme si musely na Julinku vzít taxi : (
fotka
to je fotka, jak ten její nosík vypadá a i dírečky v nosíku má černý a od prachu apod. to není, není s ní něco v pořádku ale nevím co |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 8. 2016 20:38:30 |
|
|
Dobrý den, já tedy podle fotky nic nevidím. Ono i radit po netu je nebezpečné, cokoliv Vám kdo napíše, musíte brát s rezervou. Nikdo takhle nedokáže stanovit diagnózu. Pokud si opravdu nejste jistá, vyřeší to jedině návštěva veterináře. Držím palce, ať to nakonec třeba nic není. Dejte vědět. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
|