Tlustý kocour
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
TerezaU
|
Předmět: Tlustý kocour Přitlapkováno: 19. 9. 2016 11:26:07 |
|
|
Dobrý den, mám dva kocoury. No abych je popsala: Jsou to bráchové (dvou roční) ,vykastrovaní, bydlí jenom doma a dostávají jen maso. Jeden je takový sportovní furt je v pohybu furt si hraje jako kotě sní toho možná více než ten druhý má 4kg.
Druhý kocour je opak ten sebou někde práskne a rozvali se. Do her se moc nezapojuje hned si lehne nejde ho moc přinutit se hybat. Jako jo často se perou honí ale není jak jeho brácha . Nevím jestli to není třeba kastraci ale má už 6 kg a pořád přibírá.
A jak jen se zmínila jedí jen maso ( srdce,jazyk,veprove,kureci,..)
Po granulích pro kastrovane kočky co mi doporučily ve zverimexu zvracel tak jsem to vyhodila přece jen to je sůl a mouka. K tomu se v přírodě kočka nedostane tak proč bych ji to měla davat... Maso je nejlepší.
Přesto nevím co už s ním na chvíli zhubl trochu ale jak začalo být teplo tak měl asi jojo efekt.
PS: omlouvám se za chyby píšu z mobilu.[/i] |
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea Klegová
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 9. 2016 10:12:12 |
|
|
Hlavne si nemýlte granule pre kastrátov s tým, že po nich nebude priberať. Granule pre kastrátov som kastrátom nikdy nedávala a nedávam a dávať nebudem. Vo vašom prípade by som ale vylúčila veprové maso a skúsila napríklad krúti stehna, ktorými krmim aj ja . Je to masko diétne, plus svalovina, mačka je nútená pohrýzť ju a nemá tendenciu hltať, ako napríklad pri jemných prsiach.
A zaviedla by som dve denné dávky , nie viac. Veľmi dôležitý je ale aj prísun vody. |
|
|
Odpovědět
|
|
|