<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Chandlerka
|
Předmět: Kocourek je po kastraci agresivní Přitlapkováno: 7. 5. 2017 8:01:18 |
|
|
Dobrý den všem
Mám 6ti měs. kocourka,vždy mazlivý, hodný, jen občas ho chytnul amok, jako každou kočku. Jsme dva týdny po kastraci a začal být divoký a agresivní. Pořád lítá po bytě jako smyslů zbavený, nenechá se pohladit, škrábe, kouše, útočí, ničí věci.....začínám být zoufalá a nevím si rady Nemáte někdo podobné zkušenosti? Budu ráda, za každou odpověď. Děkuji
|
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea Klegová
|
Předmět: Re: Kocourek je po kastraci agresivní Přitlapkováno: 7. 5. 2017 8:59:18 |
|
|
Chandlerka napsal: | Dobrý den všem
Mám 6ti měs. kocourka,vždy mazlivý, hodný, jen občas ho chytnul amok, jako každou kočku. Jsme dva týdny po kastraci a začal být divoký a agresivní. Pořád lítá po bytě jako smyslů zbavený, nenechá se pohladit, škrábe, kouše, útočí, ničí věci.....začínám být zoufalá a nevím si rady Nemáte někdo podobné zkušenosti? Budu ráda, za každou odpověď. Děkuji
|
Kocurik ide do puberty. To, ze bol kastrovany, nezavazi. Chce to čas. Stále je to decko. |
|
|
Odpovědět
|
|
Chandlerka
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 5. 2017 9:29:15 |
|
|
Ahoj Andrejko 😃
Děkuji za reakci. Taky ho omlouvám, že je ještě malý, ale chvílemi se to nedá vydržet. Shazuje vázy s květinami, korenky, vše trhá, věší se na závěsy a já jsem podrapana jako bych doma chovala tygra. Tři děti nedají tolik práce jako jeden kocour 😃
Navíc odjíždím na 14dni pryč, nemůžu ho vzít sebou, tak ho bude denně navštěvovat kamarádka. Mám obavy, že mi z bytu uděla třísky..... |
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea Klegová
|
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea Klegová
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 5. 2017 10:36:39 |
|
|
Pre klud duse by som s nim ale isla na kontrolu k vetovi. Jeho agresivita moze mat aj zdravotnu pricinu |
|
|
Odpovědět
|
|
|