Granule pre kastrované mačky
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Kala
|
Předmět: Granule pre kastrované mačky Přitlapkováno: 10. 9. 2018 7:41:20 |
|
|
Mám dvojročnú kastrovanú mačku. Môžem jej dávať granule pre dospelé mačky, alebo len tie špeciálne pre kastrované mačky? Je medzi nimi rozdiel len energetický alebo aj v zložení granul? |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 9. 2018 20:54:19 |
|
|
Pokud vím, tak hlavní u podobných granulí je asi menší obsah energie (pro zajímavost jsem si projel několik složení a myslím, že to tak asi zhruba je). Pak se někde, u některých značek, píše něco o přidaných složkách pro lepší činnost ledvin a tak, ale to je i v ostatních variantách dané značky, jen to tam třeba není tak zdůrazněno. No, těžké se v tom (marketingu) vyznat a srovnávat
Čím krmit - jde tady asi o to, jak je Vaše kočka aktivní - pokud by měla mít sklon k nadváze, tak určitě granule změnit, třeba právě na nějaké pro kastrované kočky.
Osobně krmím granulemi pro kočky žijící v bytě (indoor) spíše než těmi pro kastrované kočky, ale ani tedy nevím, proč, když si to teď procházím Prostě jim to chutná a není (musím zaťukat) žádný problém (netloustnou a tak). _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
kočička7
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 1. 2021 21:13:06 |
|
|
kastrované kočky mají větší tendenci přibírat, takže podle mě je určitě lepší koupit ty pro ty kastrátky |
|
|
Odpovědět
|
|
|