kočičí hygiena

| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| eva. janebova@seznam.cz Anonymní

| 

| Předmět: kočičí hygiena 
  Přitlapkováno: 29. 5. 2006 19:53:00 |   |  
				| 
 |  
				| Ahoj, potřebovala bych poradit, jak často vyměšuje  koťátko. Mám 9 týdnů starou britskou kočičku a jsem docela udivená z toho, jak málo chodí na kočičí toaletu - maximálně 3xdenně. U štěněte jsem byla zvyklá venčit každé 2 hodiny, u naší Madlenky se stává, že nemá potřebu celou noc.
 Jinak baští pěkně, je veselá a čilá. Vzhledem k tomu, že jsem neustále s ní, vím, že nevykonává potřebu na jiném místě.
 Dík za radu, protože mi to dělá velké starosti. eva
 |  | 

|  | Odpovědět | 

|  | 

| Jája Anonymní

| 

| Předmět: Re: kočičí hygiena 
  Přitlapkováno: 30. 5. 2006 10:36:34 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | eva. janebova@seznam.cz napsal: |  	  | Ahoj, potřebovala bych poradit, jak často vyměšuje  koťátko. Mám 9 týdnů starou britskou kočičku a jsem docela udivená z toho, jak málo chodí na kočičí toaletu - maximálně 3xdenně. U štěněte jsem byla zvyklá venčit každé 2 hodiny, u naší Madlenky se stává, že nemá potřebu celou noc.
 Jinak baští pěkně, je veselá a čilá. Vzhledem k tomu, že jsem neustále s ní, vím, že nevykonává potřebu na jiném místě.
 Dík za radu, protože mi to dělá velké starosti. eva
 | 
 Nemusít mít obavy, kočky nechodí na záchůdek moc často. Na výstavě obvykle nejdou na záchůdek celý den a dohánějí to až doma. Pokud je kočička veselá a spokojená tak nemusíte mít obavy.
 |  | 

|  | Odpovědět | 

|  | 

|  |