<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Moncicak
|
Předmět: pohlaví? Přitlapkováno: 7. 7. 2006 18:34:00 |
|
|
Ahoj, ted se mi stala taková kuriózní situace ...před měsícem jsem dostala koťátko, s tim, že je to kocourek, jsem kocourka nikdy neměla, a tak nevim, nakolik jsou odlišní od kočiček, tak jsem ho za kocourka považovala...A ted jsem koukala, že má takový maličký pupínky na bříšku, asi cecíky..to kocourci nemaj, ne? Můžete mi s tim někdo prosim pomoct? Nevim, jestli mám doma holčičku, nebo kluka Případně, máte nějaký obrázek rozlišení? Moc děkuju! |
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea.
|
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: pohlaví? Přitlapkováno: 8. 7. 2006 17:51:30 |
|
|
Moncicak napsal: | Ahoj, ted se mi stala taková kuriózní situace ...před měsícem jsem dostala koťátko, s tim, že je to kocourek, jsem kocourka nikdy neměla, a tak nevim, nakolik jsou odlišní od kočiček, tak jsem ho za kocourka považovala...A ted jsem koukala, že má takový maličký pupínky na bříšku, asi cecíky..to kocourci nemaj, ne? Můžete mi s tim někdo prosim pomoct? Nevim, jestli mám doma holčičku, nebo kluka Případně, máte nějaký obrázek rozlišení? Moc děkuju! |
Proč by kocouři neměli mít cecíčky, přece i muži mají prsní bradavky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Jája Anonymní
|
Předmět: Re: pohlaví? Přitlapkováno: 8. 7. 2006 18:03:09 |
|
|
Moncicak napsal: | Ahoj, ted se mi stala taková kuriózní situace ...před měsícem jsem dostala koťátko, s tim, že je to kocourek, jsem kocourka nikdy neměla, a tak nevim, nakolik jsou odlišní od kočiček, tak jsem ho za kocourka považovala...A ted jsem koukala, že má takový maličký pupínky na bříšku, asi cecíky..to kocourci nemaj, ne? Můžete mi s tim někdo prosim pomoct? Nevim, jestli mám doma holčičku, nebo kluka Případně, máte nějaký obrázek rozlišení? Moc děkuju! |
Proč by kocouři neměli mít cecíčky, přece i muži mají prsní bradavky. Mám doma dva kocoury a oba mají cecíky, jeden je má dokonce větší než moje kočky a hodně sytě růžové - má bílé bříško a tak jsou dobře vidět. V podstatě to vypadá jako kdyby byl březí kočka, ale určitě je to kocour. Jednak má "nádobíčko" a jednak už je i otcem koťat. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kotě kotěcí
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 1. 2007 13:36:42 |
|
|
Mám jen takový doplňující dotaz k rozlišení pohlaví - je pravda, že kocouři mají větší hlavu než kočky? Já si myslím, že je to nesmysl, ale jistý člověk mě pořád přesvědčuje, že je to pravda. |
|
|
Odpovědět
|
|
J.B. Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 1. 2007 15:43:31 |
|
|
Kotě kotěcí napsal: | Mám jen takový doplňující dotaz k rozlišení pohlaví - je pravda, že kocouři mají větší hlavu než kočky? Já si myslím, že je to nesmysl, ale jistý člověk mě pořád přesvědčuje, že je to pravda. |
kocouři bývají celkově mohutnější - mám zde sourozence ve věku 7 měsíců a kočička je téměř poloviční, než její statný bratr a hlava - kocouří hlava je skutečně jiná než u kočičky - kocouři mají v dospělosti své "kocouří tváře " dalo by se říct, že hlava je opravdu mohutnější. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kotě kotěcí
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 1. 2007 9:03:16 |
|
|
No, že jsou kocouři celkově mhutnější, to mi samozřejmě bylo jasné, ale s tou hlavou Juj, to jsem asi prohrála sázku Ale aspoň už vím, jak to je, takže děkuji za informaci. |
|
|
Odpovědět
|
|
Vera K. Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 1. 2007 9:53:41 |
|
|
Kotě kotěcí napsal: | No, že jsou kocouři celkově mhutnější, to mi samozřejmě bylo jasné, ale s tou hlavou Juj, to jsem asi prohrála sázku Ale aspoň už vím, jak to je, takže děkuji za informaci. |
Zkuste zabrousit na nějaké stránky chovatelů britek - u těch se mi zdají ty rozdíly hlav mezi kočkou a kocourem hodně zřetelné . |
|
|
Odpovědět
|
|
|