<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Zarucha Anonymní
|
Předmět: Kotě pro Zaruchu Přitlapkováno: 24. 8. 2006 12:25:13 |
|
|
Ahoj, už jsem sem několikrát psala, hlavně k tématu kastrace. Mám třináctiměsíční černou britku Zaruchu, nalezence (klasika - mňoukací kotě po vánocích polozmrzlé ve sněhu, nechtěný dárek). Ujala jsem se jí, protože jsem se právě nastěhovala do nového bytu a bydlela jsem tam sama a kočky mám odjakživa. Půl roku byla Zarucha - jedináček v pohodě. Naprotej mazel, čistotná, úplně dokonale ke mně přilnula.
jenže mám hodně náročnou práci, jsem novinářka. Někdy nejsem v práci osm, deset, ale klidně i čtrnáct hodin, někdy pracuju i o víkendu. Pak mám zase pár dnů volna. Zarucha vypadala dlouho spokojeně, vítala mně, ale rozhodně nepůsobila smutně.
V červenci byla kastrovaná, i to přestála bez jakýchkoli problémů. S kastrací to určitě nesouvisí - ale zničeho nic vypadá strašně opuštěně. Přijdu z práce, nehne se ode mě, nosí mi míčky v puse donekonečna aportuje...naučila se na vodítko, chodíme ven na procházky, ale vypadá to, že ani to jí nestačí. Dost čast sedí u dveří, i když já jsem doma. Diskutovala sjem to se sousedkou, která taky kočku má, už hrozně starou:-) Říkala, že Zarucha přes den slyšet není, ale kotě by jí prospělo. Na hraní, kamarád, protějšek.
A popravdě - už koukám po annonci. Co myslíte vy? Nemůžu totiž odhadnout, zda to Zara na druhou stranu snese, jestli nebude moc žárlit - spí se mnou v posteli (lehá si na mě:-)) sedí mi na klíně, když koukám na televizi, aby to kotě nerozcupovala...omlouvám se za tak dlouhý příspěvek, ale není o snadný. Okolí mě zrazuje - to ti nestačil jeden nalezenec, to musíš mít doma celej útulek a tak...a já nevím. |
|
|
Odpovědět
|
|
kk.kacka
|
Předmět: Re: Kotě pro Zaruchu Přitlapkováno: 24. 8. 2006 12:47:32 |
|
|
Ahoj, nevím či poradím nebo neporadím,ale napíšu Ti svou zkušenost a názor.My máme doma taky samotného kocourka, vypadá spokojený ( je stejný mazlík jako Zarucha ),ale myslíme, že by byl šťastný za brášku nebo sestřičku ( podle mne, mu žádné i dlouhé hraní nenahradí tu kuličku co s ním bude blbnout neustále) ) a vlastně litujem, že jsme si rovnou s naším Bidžouškem nepořídili hned i některého z jeho sourozenců. S tím jak se snesou, je to těžké..zvyknout si pode mne na sebe zvyknou,ale je těžko říct, jestli za den, za týden či dva. Možná to bude složitější období,ale každopádně, to stojí za to, protože nikdo Zaruše toho brášku či sestřičku nenahradí ). Když si počteš ve více fórech tak jednoznačně zjistíš, že s tímto názorem nejsem sama. )) - ohledně tohoto tématu se už tady mluvilo mnoho .o). A pokud Ti nejde o nějakou papírovou kočičku, tak pokud můžu doporučit koukni na tuto stránku: http://www.modrykocour.cz/kockoalbum-stranka.php?cid=799 , najdeš na ní spousty foteček Agiho ( černobílý), který zrovna svou rodinku hledá )). Tak nám pak dej vědět, jak ses rozhdola a držím palce a každopádně doporučuju BĚŽ DO TOHO , není nad to sledovat dva mazlíky spolu pohromadě .já už se moc těším, jak nám přibyde druhý do rodinky .Ahooj Kačka a BJ |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: Kotě pro Zaruchu Přitlapkováno: 24. 8. 2006 13:50:46 |
|
|
Díky za rychlou odpověď a tip: Agi vypadá rozkošně, ale co jeho bratříček? Bylo by asi krutý je od sebe roztrhnout...a taky nevím, jestli nejsou ěnkde moc daleko, jsem z Prahy... |
|
|
Odpovědět
|
|
Zarucha Anonymní
|
Předmět: Re: Kotě pro Zaruchu Přitlapkováno: 24. 8. 2006 13:51:37 |
|
|
oops, zapomněla jsem se podepsat, jsem to pořád já, Zarucha |
|
|
Odpovědět
|
|
kk.kacka
|
Předmět: Re: Kotě pro Zaruchu Přitlapkováno: 24. 8. 2006 14:14:13 |
|
|
Anonymous napsal: | Díky za rychlou odpověď a tip: Agi vypadá rozkošně, ale co jeho bratříček? Bylo by asi krutý je od sebe roztrhnout...a taky nevím, jestli nejsou ěnkde moc daleko, jsem z Prahy... |
Ahoj,Agiho bratříček už snad svého budoucího paníčka má , původně si nikdo nepřál,aby byli rozděleni, ale takhle nikdo dva mazlíky zároveň nechtěl a tak nic jiného nezbývá, než aby každý putoval do svého nového domečku.A s tím, že jsi z Prahy, by taky určitě nebyl problém.Pokud by jsi teda měla o Agiho opravdu zájem,tak se mi ozvy na kk.kacka@seznam.cz a já bych Tě spojila s Karlou..a určitě by jste se domluvily .Přejem hezkého odpoledne Kačka a BJ |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: kotě Přitlapkováno: 24. 8. 2006 14:29:06 |
|
|
Ahoj, také se přimlouvám za jednoho z Vetřelců Jinak druhá kočka je dobrý nápad, tedy alespoň já toho nelituju, také jsem Rafa pořizovala později, ale dneska je to nerozlučná dvojka, není mi blbé jet třeba pryč na víkend a občas jsou lepší než TV
Tak se budu těšit na info! |
|
|
Odpovědět
|
|
zarucha Anonymní
|
Předmět: Re: kotě Přitlapkováno: 24. 8. 2006 15:23:47 |
|
|
Díky všem:-)
My už jsme s Karlou ve spojení, opravdu se schyluje k tomu, že Zaruchy bratříček bude právě Agi. Snad to půjde. Mám trochu rozhozený sítě i po jinejch koťátkách, co potřebujou domov (nechtěla jsem nic papírovýho, spíš pomoct nalezencům:-), ale po víkendu se to rozetne:-) To bude tanec |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Re: kotě Přitlapkováno: 24. 8. 2006 15:30:34 |
|
|
zarucha napsal: | Díky všem:-)
My už jsme s Karlou ve spojení, opravdu se schyluje k tomu, že Zaruchy bratříček bude právě Agi. Snad to půjde. Mám trochu rozhozený sítě i po jinejch koťátkách, co potřebujou domov (nechtěla jsem nic papírovýho, spíš pomoct nalezencům:-), ale po víkendu se to rozetne:-) To bude tanec |
Tak to už se nemůžu dočkat pondělí (aspoň nějaký důvod) abych se dozvěděla jak to dopadne! No a berte to tak, že Agi je taky nalezenec tak opravdu pomůžete |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: kotě Přitlapkováno: 24. 8. 2006 18:07:25 |
|
|
My už jsme s Karlou ve spojení, opravdu se schyluje k tomu, že Zaruchy bratříček bude právě Agi. Snad to půjde. Mám trochu rozhozený sítě i po jinejch koťátkách, co potřebujou domov (nechtěla jsem nic papírovýho, spíš pomoct nalezencům:-), ale po víkendu se to rozetne:-) To bude tanec [/quote]
To by byla ta nejkrásnější zpráva týdne, že by Agi měl svůj domeček a ani vlastně nepřišel o sourozence a Koka mu tu lásku nahradila Zarucha a samozřejmě Ty .TAk se moc těším na pondělí ahoj a podrbání Zarušce |
|
|
Odpovědět
|
|
kk.kacka
|
Předmět: Re: kotě Přitlapkováno: 24. 8. 2006 18:08:35 |
|
|
Anonymous napsal: | My už jsme s Karlou ve spojení, opravdu se schyluje k tomu, že Zaruchy bratříček bude právě Agi. Snad to půjde. Mám trochu rozhozený sítě i po jinejch koťátkách, co potřebujou domov (nechtěla jsem nic papírovýho, spíš pomoct nalezencům:-), ale po víkendu se to rozetne:-) To bude tanec |
To by byla ta nejkrásnější zpráva týdne, že by Agi měl svůj domeček a ani vlastně nepřišel o sourozence a Koka mu tu lásku nahradila Zarucha a samozřejmě Ty .TAk se moc těším na pondělí ahoj a podrbání Zarušce[/quote]
omlouváms e, nepřihlásila sjme se,a tak jsme se zobrazila jako anonymní |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: kotě Přitlapkováno: 25. 8. 2006 15:50:38 |
|
|
Ahoj, moc sem nechodím, ale nedá mi to - místo plánované jedné kočičky máme dva sourozence a je to náááááádhera! Pro nás i pro ně a jsme všichni moc šťastní, že jsme dali na doporučení a nezůstali jsme u jedináčka. Potvrzuju- nejsou to jen řeči, je to tak! |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Re: kotě Přitlapkováno: 28. 8. 2006 15:24:11 |
|
|
Anonymous napsal: | My už jsme s Karlou ve spojení, opravdu se schyluje k tomu, že Zaruchy bratříček bude právě Agi. Snad to půjde. Mám trochu rozhozený sítě i po jinejch koťátkách, co potřebujou domov (nechtěla jsem nic papírovýho, spíš pomoct nalezencům:-), ale po víkendu se to rozetne:-) To bude tanec |
To by byla ta nejkrásnější zpráva týdne, že by Agi měl svůj domeček a ani vlastně nepřišel o sourozence a Koka mu tu lásku nahradila Zarucha a samozřejmě Ty .TAk se moc těším na pondělí ahoj a podrbání Zarušce [/quote]
Tak jak to dopadlo??? |
|
|
Odpovědět
|
|
Zarucha Anonymní
|
Předmět: Re: kotě Přitlapkováno: 29. 8. 2006 16:23:02 |
|
|
[Tak jak to dopadlo??? [/quote]
Zatím nám držte palce. Přes září mám dvě dlouhodobý služebky, můžu se postarat o Zaruchu, ta je na cestování zvyklá, ale dva kocouře bych nezvládla, zvlášť, když se neznají. Jsem ale pořád Agi - čekatel: S Karlou jsme se dohodly tak, že Agi pořád "hledá Páníčka" a kdyby se přes to září nikdo lepší nenašel, beru Agíse já, to už budu doma. Jinak se na Kocouřovi poohlédnu pro jiném kamarádovi pro Zaru, už se na kočičí společnost moc těší.
Takže oba Vetřelci budou ještě nějakou dobu spolu, ale bez domova Agi rozhodně nezůstane. Takže nám všem držte palce:-) |
|
|
Odpovědět
|
|
kk.kacka
|
Předmět: Re: kotě Přitlapkováno: 30. 8. 2006 13:47:25 |
|
|
Zarucha napsal: | [Tak jak to dopadlo??? |
Zatím nám držte palce. Přes září mám dvě dlouhodobý služebky, můžu se postarat o Zaruchu, ta je na cestování zvyklá, ale dva kocouře bych nezvládla, zvlášť, když se neznají. Jsem ale pořád Agi - čekatel: S Karlou jsme se dohodly tak, že Agi pořád "hledá Páníčka" a kdyby se přes to září nikdo lepší nenašel, beru Agíse já, to už budu doma. Jinak se na Kocouřovi poohlédnu pro jiném kamarádovi pro Zaru, už se na kočičí společnost moc těší.
Takže oba Vetřelci budou ještě nějakou dobu spolu, ale bez domova Agi rozhodně nezůstane. Takže nám všem držte palce:-) [/quote]
Tak to je paráda..jsem moc ráda )), že to s Agískem vypadá taky dobře )) |
|
|
Odpovědět
|
|
|