<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Míša
|
Předmět: Použité škrabadlo Přitlapkováno: 22. 1. 2007 20:33:10 |
|
|
Chci koupit kocourkovi škrabadlo a mám možnost koupit použité, nevím jestli je to dobrý nápad (mám strach z různých nemocí)! Pomohlo by třeba škrabadlo vydezinfikovat? Nebo může nemoc zůstat i po dezinfekci?
Děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
Alča
|
Předmět: škrabadlo Přitlapkováno: 22. 1. 2007 20:59:53 |
|
|
Ahoj. Nevím jaké škrabadlo myslíte, ale nové škrabadlo stojí 105,- a tak si myslím, že to není tak velká investice a koupila bych nové. |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: škrabadlo Přitlapkováno: 22. 1. 2007 21:19:15 |
|
|
Alča napsal: | Ahoj. Nevím jaké škrabadlo myslíte, ale nové škrabadlo stojí 105,- a tak si myslím, že to není tak velká investice a koupila bych nové. |
Omlouvám se, měla jsem raději napsat odpočivadlo já tomu všemu říkám škrabadlo. bylo by to něco podobného: http://i.mall.cz/3717926/ |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Použité škrabadlo Přitlapkováno: 23. 1. 2007 6:59:09 |
|
|
Myslím, že když ho pořádně očistíte, myslím, že i takový Vanish by mohl stačit, neměl by v tom být problém. Přírodní dezinfekcí je např. TeaTree olejíček a pokud jej do vody s čistidlem přidáte, určitě nic nezkazíte
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: Použité škrabadlo Přitlapkováno: 23. 1. 2007 7:45:24 |
|
|
April napsal: | Myslím, že když ho pořádně očistíte, myslím, že i takový Vanish by mohl stačit, neměl by v tom být problém. Přírodní dezinfekcí je např. TeaTree olejíček a pokud jej do vody s čistidlem přidáte, určitě nic nezkazíte
April |
OK já uvidím v jakém bude stavu a pak se rozhodnu
děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
J.B. Anonymní
|
Předmět: Re: Použité škrabadlo Přitlapkováno: 23. 1. 2007 9:48:38 |
|
|
Anonymous napsal: | April napsal: | Myslím, že když ho pořádně očistíte, myslím, že i takový Vanish by mohl stačit, neměl by v tom být problém. Přírodní dezinfekcí je např. TeaTree olejíček a pokud jej do vody s čistidlem přidáte, určitě nic nezkazíte
April |
OK já uvidím v jakém bude stavu a pak se rozhodnu
děkuji |
Asi jsem přecitlivělá, ale já bych byla velmi opatrná. Sisal, kterým jsou omotány sloupky skýtají mnoho úkrytů pro různé potvůrky a nedá se jednoduše omýt - nemá hladký povrch, taky různé plyše - hm, já bych raději došetřila a koupila nové. Takové odpočívadlo jsem někde viděla za necelých 1 500,- Kč a nevím, zda taková suma stojí za jakékoli riziko. |
|
|
Odpovědět
|
|
Míša
|
|
|
Odpovědět
|
|
J.B. Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 1. 2007 13:56:50 |
|
|
To z Liedlu je krásné, nové, levné - asi bych neváhala mezi tímto novým a použitým |
|
|
Odpovědět
|
|
Míša
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 1. 2007 21:08:34 |
|
|
J.B. napsal: | To z Liedlu je krásné, nové, levné - asi bych neváhala mezi tímto novým a použitým |
dneska jsem ho koupila Vypadá dobře a cena je taky dobrá s porovnáním s odpocivadly na internetu. a je to lepší než mít poškrábaný nábytek, doufám, že se Houmík na škrabadlo naučí |
|
|
Odpovědět
|
|
|