<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Halina Anonymní
|
Předmět: Dekorační záclonky do klece Přitlapkováno: 21. 2. 2006 8:28:06 |
|
|
Dobrý den, může mi někdo poradit? Neznáte někoho, kde bych sehnala nebo kdo by ušil záclonky do klece na výstavu? Jsem z Brna. A taky jsem viděla na výstavě závěsné odpočívadlo z látky do klece a taky to nemůžu na internetu sehnat. Děkuji a přeji pěkný den. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Dekorační záclonky do klece Přitlapkováno: 21. 2. 2006 8:57:13 |
|
|
Kouzelné slůvko - "Hledat" ... o pár řádků níže je Forum - Záclonky na výstavní klec ... http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=350.
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Joja
|
|
|
Odpovědět
|
|
Jája Anonymní
|
Předmět: Re: záclonky Přitlapkováno: 21. 2. 2006 13:35:17 |
|
|
Joja napsal: | Záclonky si vystavovatelé musí většinou ušít sami I to závěsné odpočívadlo. |
Hotové záclonky do klece je možné zakoupit na každé kočičí výstavě. Závěsné odpočívadlo je pravděpodobně dovezené ze zahraniční výstavy, možná i samotn´ý vystavovatel byl cizinec. |
|
|
Odpovědět
|
|
Joja
|
Předmět: Re: záclonky Přitlapkováno: 21. 2. 2006 18:06:23 |
|
|
Někdy se záclonky na výstavě dají sehnat. Ale určitě ne na KAŽDÉ výstavě Byla jsem už na několika výstavách a zatím jsem tam nikdy záclonky na prodej neviděla
Takže bych s tím raději nepočítala. _________________ www.felis-silesiana.wz.cz
Naposledy upravil Joja dne 21. 2. 2006 18:09:25, celkově upraveno 1 krát |
|
|
Odpovědět
|
|
Věra Ľuptáková
|
Předmět: Re: Dekorační záclonky do klece Přitlapkováno: 24. 2. 2006 7:44:38 |
|
|
Halina napsal: | Dobrý den, může mi někdo poradit? Neznáte někoho, kde bych sehnala nebo kdo by ušil záclonky do klece na výstavu? Jsem z Brna. A taky jsem viděla na výstavě závěsné odpočívadlo z látky do klece a taky to nemůžu na internetu sehnat. Děkuji a přeji pěkný den. |
Dobrý den Halino,
koukněte na http://www.kocka-info.cz/tema/asp-2004/news_item.asp?NewsID=253, je tam inzerát paní, která záclonky šije.
Hodně úspěchů na výstavách _________________ Věra Ľ. |
|
|
Odpovědět
|
|
Jája Anonymní
|
Předmět: Re: záclonky Přitlapkováno: 24. 2. 2006 8:50:30 |
|
|
Joja napsal: | Někdy se záclonky na výstavě dají sehnat. Ale určitě ne na KAŽDÉ výstavě Byla jsem už na několika výstavách a zatím jsem tam nikdy záclonky na prodej neviděla
Takže bych s tím raději nepočítala. |
Asi máte pravdu, já se pohybuju spíš na výstavách v Praze a okolí a tam vždycky bývá jeden prodejce, který záclonky nabízí, ale zřejmě tento prodejce nebude třeba na výstavách pořádaných na Moravě. Takže se omluvám. |
|
|
Odpovědět
|
|
JanaVegebauerova Anonymní
|
Předmět: Re: Dekorační záclonky do klece Přitlapkováno: 4. 2. 2007 12:37:31 |
|
|
Halina napsal: | Dobrý den, může mi někdo poradit? Neznáte někoho, kde bych sehnala nebo kdo by ušil záclonky do klece na výstavu? Jsem z Brna. A taky jsem viděla na výstavě závěsné odpočívadlo z látky do klece a taky to nemůžu na internetu sehnat. Děkuji a přeji pěkný den. |
Dobrý den,
mohu Vám poradit,že záclonky šije paní Jana Hrabětová z chov. stanice Earl Bohemia.Kontakt na ni je 777/27 00 27,na požádání Vám pošle na e-mail pár fotek. |
|
|
Odpovědět
|
|
|