Zapadlé oči
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Míša
|
Předmět: Zapadlé oči Přitlapkováno: 6. 2. 2007 18:17:03 |
|
|
ahoj, chci se zeptat jestli je normalni, ze ve stari kocce "zapadnou" oci (16 let). v poslední době se mi zdá, že ma jak kdyby vic dovnitr. vslimla si toho i babicka a to jsem ji o tom nerikala. Vim ze to zni divne ale opravdu mi to tak pripada. |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Re: Zapadlé oči Přitlapkováno: 6. 2. 2007 19:41:06 |
|
|
čistě teoreticky když to vezmu u lidí:
Očnici vyplňuje kromě svalů tukový polštář,v kterém je oko vlastně uloženo.Tento tuk může ve vyšším věku atrofovat a oko jakoby zapadnout.Také se někdy u lidí povolí kůže víček a ty jsou jakoby povislá a tím se zmenší oční štěrbina a může to vypadat,jako že se oči zmenšily nebo zapadly.Možná to je tak i u čičinek.Pokud se zdá, že to kočičce nedělá větší potíže,asi bych to neřešila a ani si nedovedu představit-jako lidská oční lékařka, jak by to asi vet řešil. Ale je to jen dle Vašeho popisu, kočičku jsem neviděla. Janča |
|
|
Odpovědět
|
|
Míša
|
Předmět: Re: Zapadlé oči Přitlapkováno: 6. 2. 2007 22:16:05 |
|
|
janča napsal: | čistě teoreticky když to vezmu u lidí:
Očnici vyplňuje kromě svalů tukový polštář,v kterém je oko vlastně uloženo.Tento tuk může ve vyšším věku atrofovat a oko jakoby zapadnout.Také se někdy u lidí povolí kůže víček a ty jsou jakoby povislá a tím se zmenší oční štěrbina a může to vypadat,jako že se oči zmenšily nebo zapadly.Možná to je tak i u čičinek.Pokud se zdá, že to kočičce nedělá větší potíže,asi bych to neřešila a ani si nedovedu představit-jako lidská oční lékařka, jak by to asi vet řešil. Ale je to jen dle Vašeho popisu, kočičku jsem neviděla. Janča |
děkuji, mě jen zajímalo jestli se s tím někdo setkal. Vypadá to fakt divně, ale asi mu to nevadí, jinak je v poradku a aktivní, tak to nebudu dal resit |
|
|
Odpovědět
|
|
|