Pozdrav

| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >>   | 

| Autor | 
		Zpráva | 

Brio

Založen: 30.07.2006 Příspěvky: 62 Bydliště: Liberec, ale původem z Vysokého Mýta
  | 

Předmět: Pozdrav
  Přitlapkováno: 17. 2. 2007 21:15:05 | 
				     | 

| 

Zdravim vsechny po delsi odmlce. U nas je vse v poradku, Brio je ukrutne zvedava kocicka. Leze do lednice, do skrinky mezi hrnce do vany kdyz se koupeme, no proste uplne vsude.

Ted zacala spat se mnou v posteli, uz je tomu tak 14dni. Spi u me celou noc. Vecer prijde, vrta mi hlavou pod deku, abych ji jako zvedla, vleze mi mi pod deku, a okamzite zacne vrnet. Tim me krasne uspava. Rano vstane, jde curat a pak mi oblizuje oblicej a zase vrta do deky az ji zas zvednu, zaleze si a dospavame.

Je mila a silene spolecenska. Nedavno byl u nas na navsteve jeji mopsi kamarad. Bohuzel musel podstoupit amputaci nohy, ale ohromne se mu tim ulevilo a je zas aktivni. Brio mu oblizovala usi, kousala ho do ocasku, fackovala ho, skakala po nem a on jen koulel mopsima ocima, ktere ma az na vrch hlavy a nechal si vse libit. Dokonce na ni blafal a vyzyval ji k honicce. Byla to obrovska sranda    

Mops a nahatka. Pro vylepseni nalady vrele doporucuji.

Uzivejte vsichni svych sphynxich milacku a piste zazitky.

Karolino, fotky poslu jen co dostaneme do ruky fotak. Myslim na Vas. Jsem rada, ze je Kata fit a doufam, ze nozicka je O.K. Mejte se krasne.

Jana + Brio | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

Karolina Leitnerova

Založen: 02.02.2006 Příspěvky: 361 Bydliště: La Maison De Lions
  | 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 19. 2. 2007 21:27:08 | 
				     | 

| 

Dobrý den Jano,

mopsí přiběh je velmi zajimavý, ale nepřekvapuje mně, že Brio jako spravný Sphynx projevuje tolik odvahy a vstřícnosti k neznamému, psímu stvoření. Zvědavost, touha po hře a seznamování vítězí na strachem z cizí (navíc třínohé) bestie (v dobrém).

Máme se jinak dobře, v poslední době hodně upracovaně. Katja litá jako šílenec, nezná co je strach. Tuhle se tak vehementně třela o schody, až zavrávorala a skutálela se dolů. Vrhá se na každou (zejména mužskou) návštěvu. Zbožňuje nadevše strniště na bradě. Je vyhublá z říjí, ale doufám, že už brzo budou zásnuby a miminka s krásným ženichem.

Pozdravujte a popusinkujte Brio _________________ Karolina | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

|