Kočičí záchůdek
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Ozzy
|
Předmět: Kočičí záchůdek Přitlapkováno: 31. 12. 2004 8:48:25 |
|
|
Ahoj, dobrý den. Ráda bych vás všechny poprosila o radu. Pořídili jsme si "kočičí" mimino (jedná se o siamského kocourka, kterému jsou 4 měsíce). Náš přírůstek je jediným zvířetem doma. Ze začátku vyváděl "lumpárny" každé ráno mezi 6 - 7, přes den i v noci bylo všechno ok, se vyčůral na moji polovinu postele, nebo peřinu (přítelova zůstala nedotčená). Tak jsme mu v této době zamezili přístup k nám do "pelíšku". Několik dní to bylo všechno v pořádku, ale pak jednoho dne objevil, že jsem si nechala domácí oblečení na židli a opět mi je počůral (přítelovi zůastali nedotčené). Dokonce si mě už přímo označkoval!!! Podle veterináře je to rekordman. Tak jsme se naučili věci si uklízet a tak je doma pořádek
Ale co nás začalo znovu trápit a s čím jen tak nemůžeme něco provést je věc se záchůdkem. Náš koucourek je naprosto vzorný, nikde nic přes den neudělá a je i sám doma strašně hodnej. Jelikož ho nemůžeme brát všude s sebou chceme ho nechat párkrát samotného přes víkend a tady je ten kámen úrazu. Jakmile náš kočičák má v záchůdku bobek odmítá tam jít a vyčůrá se tam kam samozřejmě nesmí. Prosím vás tedy o radu, jak ho to odnaučit, jak ho přimět, aby na záchůdek šel i když tam ten bobek má a my ho nemůžeme hned uklidit?
Moc děkuju za jakýkoliv typ a přejeme krásný Nový rok _________________ Martina |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 12. 2004 9:32:41 |
|
|
My jsme měli také podobný problém. Hodně jsme jezdívali pryč přes víkendy a vždycky po návratu byla počůraná sedačka a bobek v umyvadle. Vyřešili jsme to koupí záchodku navíc a musim říci, že od té doby se to už nestalo. Kočičky jsou od přírody čistotné a tak mají trochu problém používat již použitý záchodek.
Držim pěsti |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana(Micinka)
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 1. 2005 20:29:47 |
|
|
Taky jsem chtěla poradit koupit druhý záchůdek... Takže souhlasím s Terezou. |
|
|
Odpovědět
|
|
Ozzy
|
Předmět: Re: Kočičí záchůdek Přitlapkováno: 10. 1. 2005 8:18:51 |
|
|
Ahoj/Dobry den , vsem vam moc dekuji za odpovedi V nedeli jsme se vratili z prvniho vikendu, kdy jsme nase kocici mimino nechali samotne doma. Dopadlo to skvele Mel pripravene dva zachudky, ale pouzil jen jeden , takze krome mensi nehody, kdy nam precvakal sluchatka k discmanovi, bylo vsechno naprosto v pohode.
Jeste jednou moc diky za rady.
Martina _________________ Martina |
|
|
Odpovědět
|
|
|