<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Kotě kotěcí
|
Předmět: Hladovka před kastrací? Přitlapkováno: 30. 3. 2007 15:01:55 |
|
|
Dočetla jsem se, že před kastrací by měla mít kočka 24 hodin hladovku kvůli narkóze. Když jsem ale Humphreyho objednávala na operaci, vetka mi o tomhle nic neřekla (a já se zapomněla zeptat). Je tedy nutné, abych kocoura před tím trápila hlady nebo ne? _________________ Danka (Sir Humphrey Appleby & Adi Straka) |
|
|
Odpovědět
|
|
Fol
|
Předmět: Re: Hladovka před kastrací? Přitlapkováno: 30. 3. 2007 17:46:13 |
|
|
Kotě kotěcí napsal: | Dočetla jsem se, že před kastrací by měla mít kočka 24 hodin hladovku kvůli narkóze. Když jsem ale Humphreyho objednávala na operaci, vetka mi o tomhle nic neřekla (a já se zapomněla zeptat). Je tedy nutné, abych kocoura před tím trápila hlady nebo ne? |
Pokud vím, stačí 12 hodin, doporučovali jsme to i lidem před malým chirurgickým zákrokem - což kastrace kocoura je. _________________ Ava + Honey |
|
|
Odpovědět
|
|
Kačátko
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 3. 2007 19:34:47 |
|
|
Naši kočiáci také nejedli 12 hodin před kastrací. Byli jsme objednaní na dopoledne, což je asi nejlepší, jelikož kočka dostane večeři a ráno už jede bez snídaně k doktorovi a na žebrání o jídlo tak nemá čas. |
|
|
Odpovědět
|
|
liw
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 3. 2007 20:02:26 |
|
|
Staci hladovka 12 hodin. Dovod je jednoduchy: po podani narkozy macicka vyvrati obsah zaludku (je to nato, aby sa pocas operacie nezadusila zvratkami). Ak ma prazdny zaludok, je to pre nu ovela jednoduchsie a nie tak neprijemne. Aspon takto nam to zdovodnuje nasa veterinarka. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kotě kotěcí
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 4. 2007 16:54:33 |
|
|
Moc vám všem děkuju za rady. My jsme bohužel objednaní na odpoledne, takže žebrat o jídlo se asi bude, ale snad to nějak přežijem. _________________ Danka (Sir Humphrey Appleby & Adi Straka) |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 4. 2007 6:09:19 |
|
|
Přežijete, všichni jsme přežili
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Chillhousová
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 4. 2007 17:44:07 |
|
|
chilli také přežil... byli jsme s vet. domluveni na 19.hodinu, takže jsme mu rádno misku sebrali. Naštěstí přes den dost spí, tak asi neměl moc času myslet na jídlo. Sice nám odpoledne, když jsme přišli z práce, pěkně vynadal... ale co, bylo to pro jeho dobro.
O kastraci píše Chilli i ve svém deníčku _________________ Chillhousovi
Jedna kočka nevyhnutelně vede k další. (E.Hemingway)
Stáváš se navždy odpovědným za to, co jsi k sobě připoutal. (Exupéry)
http://www.modrykocour.cz/golden-kocour.php?id=1026
http://www.modrykocour.cz/golden-kocour.php?id=1404 |
|
|
Odpovědět
|
|
|