<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Miesa
|
Předmět: Kočka se nechce nechat nakrýt Přitlapkováno: 30. 4. 2007 11:07:54 |
|
|
Mám dvouletou kočinu, která ještě neměla koťata. Problém je v tom, že když začne mroukat, tak se nenechá nakrejt. Probíhá to asi takhle: Kocour má přirozeně o ní zájem, a ona nastavuje,ale jakmile se do ní zakousne praští sebou nabok o zem a je po akci. Tímto způsobem to probíhá pokaždé.
Máte někdo podobnou zkušenost, případně radu? |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
Založen: 07.09.2006 Příspěvky: 277 Bydliště: moravské luhy a háje :)
|
Předmět: Re: Kočka se nechce nechat nakrýt Přitlapkováno: 30. 4. 2007 11:27:28 |
|
|
Miesa napsal: | Mám dvouletou kočinu, která ještě neměla koťata. Problém je v tom, že když začne mroukat, tak se nenechá nakrejt. Probíhá to asi takhle: Kocour má přirozeně o ní zájem, a ona nastavuje,ale jakmile se do ní zakousne praští sebou nabok o zem a je po akci. Tímto způsobem to probíhá pokaždé.
Máte někdo podobnou zkušenost, případně radu? |
Také jsme měli různé problémy s krytím. Myslím, že to bude způsobeno nezkušeností kočky, některé kočky toto bohužel dělají. Zkusila bych jiného kocoura, ideálně hodně zkušeného, nepříliš "romantického", který si s číčou poradí. _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
Miesa
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 4. 2007 11:40:19 |
|
|
Jiného kocoura už jsem zkusila, je dost zkušený, ale jakmile kočku kousne za krk, kočina si lehne a kocour s ní nic neudělá. |
|
|
Odpovědět
|
|
Eva Iltisová
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 5. 2007 15:57:52 |
|
|
Miesa napsal: | Jiného kocoura už jsem zkusila, je dost zkušený, ale jakmile kočku kousne za krk, kočina si lehne a kocour s ní nic neudělá. |
zažila jsem kočku, která TO vyžadovala v poloze na zádech, což se nezamlouvalo kocourovi. Podržet kočku taky nechtěl, tak nezbylo než počkat až ji zkrátka trefí. Trvalo mu to tři říje.Ještě je možné zkusit vzít kocoura domů ke kočce, třeba by si v domácím prostředí dala říct. |
|
|
Odpovědět
|
|
Miesa
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 5. 2007 11:28:47 |
|
|
Jde o to, že ona si nelehá na záda, ale na bok. Nevím jestli je to nezkušeností kočky nebo ne. Zkusila jsem už dva kocoury a ani jeden s ní nic neudělal. Nevím co s tím. |
|
|
Odpovědět
|
|
Eva Iltisová
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 5. 2007 10:19:22 |
|
|
Miesa napsal: | Jde o to, že ona si nelehá na záda, ale na bok. Nevím jestli je to nezkušeností kočky nebo ne. Zkusila jsem už dva kocoury a ani jeden s ní nic neudělal. Nevím co s tím. |
na bok nebo na záda, je to jedno. Můj kocour má "kliku" na samé "panny".Smůla je, že je "gentleman", tak to vždy chvíli trvá, než na to společně příjdou. Nejvhodnější by byl kocour, který je nejen zkučený, ale příliš si nebere servítky Konečně dvoje neúspěšné krytí není zase tak moc. Vzpomeňte na své první......knedlíky, taky nebyly hned EX, ne? |
|
|
Odpovědět
|
|
|