| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| beta.1 

| 

| Předmět: určení krevní skupiny 
  Přitlapkováno: 27. 2. 2008 14:20:34 |   |  
				| 
 |  
				| Dobrý den,docela by mne zajímalo,jakou krevní skupinu mají moje čičiny.Sháním informace,jak se kr.skupina u čičin provádí,kde se provádí a také, kolik určení krevní skupiny stojí.Prosím,pokud někdo máte tyto informace,podělte se o ně.Ptala jsem se na to své vetky,ale také to neví.Děkuji Bětka |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Alena V. 

| 

| Předmět: Re: určení krevní skupiny 
  Přitlapkováno: 27. 2. 2008 15:55:42 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | beta.1 napsal: |  	  | Dobrý den,docela by mne zajímalo,jakou krevní skupinu mají moje čičiny.Sháním informace,jak se kr.skupina u čičin provádí,kde se provádí a také, kolik určení krevní skupiny stojí.Prosím,pokud někdo máte tyto informace,podělte se o ně.Ptala jsem se na to své vetky,ale také to neví.Děkuji Bětka | 
 U svého veterináře necháte odebrat krev cca 0,5 - 1 ml na EDTA a vzorek buď on sám nebo vy zabalíte a pošlete na adresu VEDILAB spol. s r.o., MVDr. Oto Huml, Pod vrchem 51 , 312 00 Plzeň. Výsledky dostane buď váš veterinář nebo vy na dobírku, cena je cca 700 Kč.
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| beta.1 

| 

| Předmět: Re: určení krevní skupiny 
  Přitlapkováno: 27. 2. 2008 20:17:33 |   |  
				| 
 |  
				| Děkuji,Vaše odpověď je plně vyčerpávající Bětka 	  | Alena V. napsal: |  	  |  	  | beta.1 napsal: |  	  | Dobrý den,docela by mne zajímalo,jakou krevní skupinu mají moje čičiny.Sháním informace,jak se kr.skupina u čičin provádí,kde se provádí a také, kolik určení krevní skupiny stojí.Prosím,pokud někdo máte tyto informace,podělte se o ně.Ptala jsem se na to své vetky,ale také to neví.Děkuji Bětka | 
 U svého veterináře necháte odebrat krev cca 0,5 - 1 ml na EDTA a vzorek buď on sám nebo vy zabalíte a pošlete na adresu VEDILAB spol. s r.o., MVDr. Oto Huml, Pod vrchem 51 , 312 00 Plzeň. Výsledky dostane buď váš veterinář nebo vy na dobírku, cena je cca 700 Kč.
 | 
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Klára R 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 28. 2. 2008 8:08:09 |   |  
				| 
 |  
				| krevní skupiny již stanovují i v Praze Holešovicích v LABVET, www.labvet.net udělají sami i odběr, cenu nevím, teprve se tam chystáme |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| tif 

| 

| Předmět: re 
  Přitlapkováno: 28. 2. 2008 9:48:08 |   |  
				| 
 |  
				| Určení krevních skupin u koček dělají i na této klinice ve Zlíně : www.medipet.cz Cena je myslím kolem 750 Kč.

|      | Odpovědět | 

|  | 

| Adéla 

| 

| Předmět: Re: re 
  Přitlapkováno: 29. 2. 2008 22:30:05 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | tif napsal: |  	  | Určení krevních skupin u koček dělají i na této klinice ve Zlíně : www.medipet.cz Cena je myslím kolem 750 Kč.
 | 

Nejpřesnější výsledky zjistíte genetickým testem, který provádí UC Davis. Test stojí 40 USD a provádí se ze slin, takže kočku není nutné brát nikam k veterináři na odběr krve. Vřele doporučuji!
 https://www.vgl.ucdavis.edu/service/cat/index.html

|      | Odpovědět | 

|  | 

| Dagmar2 

| 

| Předmět: Re: re 
  Přitlapkováno: 5. 4. 2008 14:24:53 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Adéla napsal: |  	  | Nejpřesnější výsledky zjistíte genetickým testem, který provádí UC Davis. Test stojí 40 USD a provádí se ze slin, takže kočku není nutné brát nikam k veterináři na odběr krve. Vřele doporučuji! https://www.vgl.ucdavis.edu/service/cat/index.html
 | 

Ano, genetické testy jsou úplně nejlepší, souhlasím s Adélou. Přesně víte, s jakou krevní skupinou se mohou narodit koťata z geneticky testovaných rodičů a to je přece prima. A navíc jsou tyto genetické testy finančně srovnatelné s těmi klasickými, vlastně možná vyjdou i levněji. Odběr vzorku si můžete udělat sami, registrace a objednávka se dělá přes internet v klidu domova, jen musíte se vzorky jít na poštu. Myslím, že je to tak naprosto dokonalé
  . Jen si dovolím upřesnit adresu na genetickou laboratoř, odkaz byl změněn na http://www.vgl.ucdavis.edu/services/cat/
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

|  |