Stránky recenzí veterinářů

| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| manainn 

| 

| Předmět: Stránky recenzí veterinářů 
  Přitlapkováno: 20. 6. 2012 10:11:22 |   |  
				| 
 |  
				| Ahojte, 
 chodím sem i na kočky online pro různé rady a zkušenosti.
 V současné době hledám veta v okolí svého bydliště a diskuze jsou k tomu hodně nepřehledné a chce to hodně času na nich najít více než jeden názor ke konkrétnímu vetovi.

Našla jsem však stránky, kde se dají veterináři hodnotit a vzniká z toho takový katalog vetů, ve kterém se opravdu dobře a přehledně hledá.
 Stránky jsou sice hlavně pro člověčí doktory, ale i veteriny tam mají kategorii.

Chtěla bych všechny poprosit, zdali by stránky nenavštívili a nenapsali své hodnocení a zkušenosti k vetům. Mohlo by z toho jednou být dobré centrální místo, kde snadno podle kritérií najít fajn veterináře.

Je to www.znamylekar.cz

Vám přeji krásný den a vašim čičintám hodně zdraví.

Marie
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Micubiši 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 20. 6. 2012 11:05:30 |   |  
				| 
 |  
				| Není to obj. hodnocení, není v lidských silách se zavděčit každému. Já se tedy určitě nepřipojím, i když mám také různé zkušenosti. Ale internet snese vše a ublížit lze snadno. občas je to síla, co jsou lidé schopni napsat. |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| globelino 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 13. 8. 2012 11:07:30 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Micubiši napsal: |  	  | Není to obj. hodnocení, není v lidských silách se zavděčit každému. Já se tedy určitě nepřipojím, i když mám také různé zkušenosti. Ale internet snese vše a ublížit lze snadno. občas je to síla, co jsou lidé schopni napsat. | 

ano, souhlasím, lidé jsou velmi často zlí a řeší si různé osobní spory přes internet, např formou výše zmíněnou anebo nejsou schopni pochopit  a vyhodnotit situaci správně a pak zbytečně někomu ublíží
 lepší by bylo dávat pozitivní zkušenosti, z toho si člověk může udělat lepší obrázek (i když samozřejmě i toto se dá zmanipulovat)
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Emma 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 9. 7. 2018 18:01:34 |   |  
				| 
 |  
				| Stránky Známý lékař jsou k ničemu, jsou zkorumpované, negativní hodnocení nezveřejní. |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

|  |