| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| kavkyna 

| 

| Předmět: jak zabavit kočičky 
  Přitlapkováno: 21. 2. 2016 13:20:34 |   |  
				| 
 |  
				| Zdravím, jak často si hrajete s vašimi kočičkami? Myslím kolikrát denně a jak dlouho. Nějaké nápady na zábavu Emotikona smile? Nějak mi pro ty naše dvě cácory docházejí nápady - vatové tyčinky, laserové světýlko, házení čehokoli, lovení pod kobercem, škrabadla, vše už je u nás ohrané
    |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Eleanora 

| 

| Předmět: Re: jak zabavit kočičky 
  Přitlapkováno: 21. 2. 2016 14:44:15 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | kavkyna napsal: |  	  | Zdravím, jak často si hrajete s vašimi kočičkami? Myslím kolikrát denně a jak dlouho. Nějaké nápady na zábavu Emotikona smile? Nějak mi pro ty naše dvě cácory docházejí nápady - vatové tyčinky, laserové světýlko, házení čehokoli, lovení pod kobercem, škrabadla, vše už je u nás ohrané
    | 

Dobrý den,
 5-10 minut několikrát za den. Vždycky, když má člověk čas. S čímkoliv. Od koule z alobalu, ping-pongový míček, kulodráha, světýlko. Vše, co se hýbe, kutálí, houpe.
 Pak máme taky vyzkoušené krabice.
 Ono taky asi o to, jakou kočku máte. Některý stačí chvilka, zatímco třeba bengálka se nezastaví.
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| kavkyna 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 23. 2. 2016 16:04:48 |   |  
				| 
 |  
				| Máme kočičky "voříšky"  Tři dny u nás fungovalo házení bonbonu v obalu  ) Děkuji za odpověď  ! |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| wanesaa 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 25. 2. 2016 12:02:44 |   |  
				| 
 |  
				| Jo bonbony,ty mají u nás taky úspěch..Ale největší úspěch nají šňůrky.Jakékoliv,jakmile mám v ruce šňůrku,tak obě kočky lítají za mnou...  A ještě jedna hračka,kterou jsem koupila v zoohitu,ta u nás jede každý den,hlavně kocour jí tahá po bytě a tak se s ní vyřádí.Ta se fakt vyplatila.Tady je odkaz: http://www.zoohit.cz/customerpicturedisplay/shop/kocky/hracky/zabava/464064
 |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| kavkyna 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 30. 5. 2016 16:56:00 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | wanesaa napsal: |  	  | Jo bonbony,ty mají u nás taky úspěch..Ale největší úspěch nají šňůrky.Jakékoliv,jakmile mám v ruce šňůrku,tak obě kočky lítají za mnou...  A ještě jedna hračka,kterou jsem koupila v zoohitu,ta u nás jede každý den,hlavně kocour jí tahá po bytě a tak se s ní vyřádí.Ta se fakt vyplatila.Tady je odkaz: http://www.zoohit.cz/customerpicturedisplay/shop/kocky/hracky/zabava/464064
 | 

Děkuji za tip, tohle zabralo
  !! |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

|  |