| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| Barik 

| 

| Předmět: Herrmanns bio maso 
  Přitlapkováno: 10. 2. 2011 13:59:09 |   |  
				| 
 |  
				| Dobrý den. Narazila jsem na stránkách zoohitu na konzervy Herrmanns bio maso pro kočky a psy: Hovězí:
 100% hovězí maso z kontrolované biologické produkce (tlama, hrdlo, krtan, jazyk, bachor, maso z krku, srdce)
 Kuře:
 100% kuřecí maso z kontrolované biologické produkce (prsa, krky v různém složení)
 Krůta:
 100 % krůtí maso z kontrolovanéh biologické produkce (prsa, krky v různém složení)
 Jehněčí:
 100% jehněčí maso z kontrolované biologické produkce (tlama, hrdlo, jícen, jazyk, bachor, maso z krku, srdce)
 Kozí:
 100% kozí maso z kontrolované biologické produkce (tlama, hrdlo, jícen, jazyk, bachor, maso z krku, srdce)
 Ryby:
 100% rybí filé z kontrolované biologické produkce
 cena je 14,54 Kč/100 g.
 Takhle to vypadá lákavě. Máte někdo zkušenosti? Chutná to kočindám?
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Emily 

|  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Monika (Mondas) 

| 

| Předmět: Re: Herrmanns bio maso 
  Přitlapkováno: 11. 2. 2011 12:40:16 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Barik napsal: |  	  | Dobrý den. Narazila jsem na stránkách zoohitu na konzervy Herrmanns bio maso pro kočky a psy: Hovězí:
 100% hovězí maso z kontrolované biologické produkce (tlama, hrdlo, krtan, jazyk, bachor, maso z krku, srdce)
 Kuře:
 100% kuřecí maso z kontrolované biologické produkce (prsa, krky v různém složení)
 Krůta:
 100 % krůtí maso z kontrolovanéh biologické produkce (prsa, krky v různém složení)
 Jehněčí:
 100% jehněčí maso z kontrolované biologické produkce (tlama, hrdlo, jícen, jazyk, bachor, maso z krku, srdce)
 Kozí:
 100% kozí maso z kontrolované biologické produkce (tlama, hrdlo, jícen, jazyk, bachor, maso z krku, srdce)
 Ryby:
 100% rybí filé z kontrolované biologické produkce
 cena je 14,54 Kč/100 g.
 Takhle to vypadá lákavě. Máte někdo zkušenosti? Chutná to kočindám?
 | 

Dobrý den,
 já jsem zakoupila od této firmy kapsičky pro svého 8 měsíčního kocourka. Dříve dostával Hills, Applaws, občas Wiskas pro koťátka.
 No a moje hodnocení kapsiček: oba dva druhy hovězího a s rybami v pohodě - kocouřovi chutnají a mističku vylíže, jinak je to s drůbežím - to považuje za nepoživatelné.
 Nevím v čem je problém - je pravda, že druhy se liší konzistencí: nejpevnější je právě drůbeží, o něco vlhčí je hovězí a rybí to je konzistence vodnaté.

|     | Odpovědět | 

|  | 

|  |