<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Barik
|
Předmět: Herrmanns bio maso Přitlapkováno: 10. 2. 2011 13:59:09 |
|
|
Dobrý den. Narazila jsem na stránkách zoohitu na konzervy Herrmanns bio maso pro kočky a psy:
Hovězí:
100% hovězí maso z kontrolované biologické produkce (tlama, hrdlo, krtan, jazyk, bachor, maso z krku, srdce)
Kuře:
100% kuřecí maso z kontrolované biologické produkce (prsa, krky v různém složení)
Krůta:
100 % krůtí maso z kontrolovanéh biologické produkce (prsa, krky v různém složení)
Jehněčí:
100% jehněčí maso z kontrolované biologické produkce (tlama, hrdlo, jícen, jazyk, bachor, maso z krku, srdce)
Kozí:
100% kozí maso z kontrolované biologické produkce (tlama, hrdlo, jícen, jazyk, bachor, maso z krku, srdce)
Ryby:
100% rybí filé z kontrolované biologické produkce
cena je 14,54 Kč/100 g.
Takhle to vypadá lákavě. Máte někdo zkušenosti? Chutná to kočindám? |
|
|
Odpovědět
|
|
Emily
|
|
|
Odpovědět
|
|
Monika (Mondas)
Založen: 19.08.2010 Příspěvky: 15 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Re: Herrmanns bio maso Přitlapkováno: 11. 2. 2011 12:40:16 |
|
|
Barik napsal: | Dobrý den. Narazila jsem na stránkách zoohitu na konzervy Herrmanns bio maso pro kočky a psy:
Hovězí:
100% hovězí maso z kontrolované biologické produkce (tlama, hrdlo, krtan, jazyk, bachor, maso z krku, srdce)
Kuře:
100% kuřecí maso z kontrolované biologické produkce (prsa, krky v různém složení)
Krůta:
100 % krůtí maso z kontrolovanéh biologické produkce (prsa, krky v různém složení)
Jehněčí:
100% jehněčí maso z kontrolované biologické produkce (tlama, hrdlo, jícen, jazyk, bachor, maso z krku, srdce)
Kozí:
100% kozí maso z kontrolované biologické produkce (tlama, hrdlo, jícen, jazyk, bachor, maso z krku, srdce)
Ryby:
100% rybí filé z kontrolované biologické produkce
cena je 14,54 Kč/100 g.
Takhle to vypadá lákavě. Máte někdo zkušenosti? Chutná to kočindám? |
Dobrý den,
já jsem zakoupila od této firmy kapsičky pro svého 8 měsíčního kocourka. Dříve dostával Hills, Applaws, občas Wiskas pro koťátka.
No a moje hodnocení kapsiček: oba dva druhy hovězího a s rybami v pohodě - kocouřovi chutnají a mističku vylíže, jinak je to s drůbežím - to považuje za nepoživatelné.
Nevím v čem je problém - je pravda, že druhy se liší konzistencí: nejpevnější je právě drůbeží, o něco vlhčí je hovězí a rybí to je konzistence vodnaté. _________________ Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nikdy nevyčeše všechny její chlupy z pohovky.
Leo Dworken |
|
|
Odpovědět
|
|
|